Karaelmas turizm için parlıyor

Güncelleme Tarihi:

Karaelmas turizm için parlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2022 17:19

Karaelmas Turizm Treni, Ankara-Karabük arasında demo seferini yaptı. Tren, tıpkı Doğu Ekspresi gibi kent turizmini de harekete geçirecek.

Haberin Devamı

Ankara Garı’ndan çıkış yapan trenin demo turuna; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti Ankara milletvekilleri Zeynep Yıldız ve Nevzat Ceylan ile başkentteki turizm şirketlerinin yöneticileri katıldı.

MOLALARDA LEZZET VE TARİH TURU

Ankara'dan yola çıktıktan sonra sırasıyla Kalecik, Çankırı ve Çerkeş’te mola veren trenin demo turuna katılan Ankara heyeti, ziyaret ettikleri yerlerde yöresel lezzetlerin tadına baktı, tarihi ve doğal güzellikleri gezdi, bilgiler aldı.

ALPASLAN: SON AŞAMAYA GELDİK

Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, “İnşallah en kısa zamanda da Karaelmas trenimiz seferlerine başlayacak. Buna yönelik çalışmalarımızda son aşamaya gelmiş durumdayız” bilgisini verdi.

Karaelmas turizm için parlıyor

Haberin Devamı

En son 2010’da sefer yapan Karaelmas Treni’nin, turizm turu kapsamında Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Eskipazar, Karabük ve Zonguldak rotasını izlemesi planlanıyor.

Karaelmas turizm için parlıyor

BÜYÜKELÇİ’DEN BİSİKLETLİ ZİYARET

Hollanda’nın yeni Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, bisikletiyle 8 kilometre pedal çevirdi, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

BAKMADAN GEÇME!