Kapıdaki tehdit

Güncelleme Tarihi:

Kapıdaki tehdit
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 17:16

Ankara Valiliği, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut İlçe Başkanlığı kapısına üç gün önce asılan tehdit yazısıyla ilgili açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Valilik, CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı kapısına A4 kâğıdına el yazısı ile yazılmış tehdit içerikli bir yazı bırakıldığının bildirilmesi üzerine yapılan çalışmalarda üç kişinin polis tarafından yakalandığını bildirdi. Yakalanan şahıslardan K.U.S. ve K.L.’nin, 18 yaşından küçük olduğu için Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile ailelerine teslim edildiği belirtildi. Gözaltına alınan Ü.T. isimli şahıs ile birlikte üç kişinin ise dün Batı Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiği kaydedildi.

PROVOKATÖR EYLEMLERE  MEYDAN VERMEYECEĞİZ

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran da partisinin Etimesgut İlçe Başkanlığı’ndaki basın toplantısında “CHP ne kürsüden tehdit savuranlardan korkar, çekinir ne de gizlice kapımıza kadar gelip tehdit bırakan çakallara meydanı boş bırakır” diye konuştu. Olayın faillerinin yakalanmasından dolayı yetkililere teşekkür eden CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin de, “CHP olarak asla bu tür provokatör eylemlere meydan vermeyeceğiz, bunların karşısında olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Kapıdaki tehdit


CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, kapıya yapıştırılan tehdit içerikli yazıyı sosyal medyadan paylaşmıştı. Kâğıtta “Yaptığınızın hesabı sorulacak dinsiz hainler” ifadesi yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!