Kaliteli ligde mücadeleye hazırım

Güncelleme Tarihi:

Kaliteli ligde mücadeleye hazırım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2019 17:09

25 yaşındaki Fransız sol bek takım arkadaşları ile birlikte sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirtip, “Kendimi her zaman maça çıkacak gibi hissediyorum. Yeni bir kültüre de alışmaya çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nin yeni transferi Pierre-Yves Polomat, “Ülke hakkında çok pozitif şeyler duydum, özellikle ligin çok iyi olduğunu söylediler. Bu da buraya gelme kararımda çok etkili oldu” dedi.
Gençlerbirliği’nin Fransız sol beki Pierre-Yves Polomat, takım içerisinde çok iyi karşılandığını ifade edip, “Buraya gelmeden önce Türkiye ve Gençlerbirliği hakkında biraz araştırma yapmıştım. Buraya geldiğim zaman da çok iyi karşılandım. Çalışanlar ve hocalarım, bana çok yardımcı oluyorlar. Dili öğrenme konusunda da yardım ediyorlar. Şu ana kadar beni mutlu etmek için çalışıyorlar ve umarım bu mutluluk sezona da yansıyacak” diye konuştu.

ARKADAŞLARIMIN SEVİYESİ ÇOK İYİ


Kamp döneminin iyi gittiğine vurgu yapan Pierre-Yves Polomat, şunları söyledi:
“Buraya gelmeden önce kendimi hazırlama sürecim olmuştu. Daha sonra takımla çalışmalara başladım. Şunu söyleyebilirim ki arkadaşlarımın seviyesi çok iyi. Bunun önümüzdeki sezonda bize iyi katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Hocamız bizi iyi hazırlıyor. Bireysel olarak bizimle ilgileniyor. Antrenmanlar dışında da bizimle konuşan, vakit geçiren sempatik bir insan. Onunla çalışmaktan keyif alıyorum.”

TÜRKİYE’YE OYNAMAYA GELDİM


“2013’te Fransa U20 takımıyla Türkiye’de dünya şampiyonasına katılmıştım. O zaman çok gençtim. Oynadığımız turnuvaya konsantre olmuştum. Çok fazla, ülkeyi ve futbolunu değerlendirme şansım olmamıştı. Fakat şu anda Türkiye’ye oynamaya geldim. Kültürü daha fazla öğrenmeye ve daha fazla bilgi edinmeye çalışıyorum.”
LİG HAKKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER DUYDUM
“Türkiye’de forma giymiş oyuncularla konuştum. Daha önce burada oynayan bazı arkadaşlarımla görüşme şansım oldu. Bunlardan biri de Yeni Malatyaspor’da oynayan Khalid Boutaib’ti. Ülke hakkında çok pozitif şeyler duydum, özellikle ligin çok iyi olduğunu söylediler. Bu da karar vermemde çok etkili oldu. Yeni bir kulübe geldim. Genç bir oyuncuyum ve buna konsantre olmaya, kendimi iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorum. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı, iyi bir sezon geçirmeyi planlıyorum.”

BAKMADAN GEÇME!