Kadın doğuştan yerel yöneticidir

Güncelleme Tarihi:

Kadın doğuştan yerel yöneticidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2019 09:03

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen, "Çok güzel tepkiler alıyorum. Çankayalı’nın ilk kadın başkanını seçmek istediğini hissediyorum. İnşallah 31 Mart akşamı Çankaya'nın ilk kadın başkanını hep birlikte seçiyor olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Projelerinde önceliğin yönetim anlayışı ve hizmet eşitliği olduğunu belirten Türkmen, "Diğer bir adım ise insana dokunmak, insana yatırım ve istihdamdır. Kadının, engellinin, yaşlının, çocuğun ve gencin hepsinin gerekli hizmetlere ulaştığı bir bütünlükle çalışıyoruz" diye konuştu. Türkmen, Çankaya'da çok fazla hayvansever bulunduğunu ve hayvanlarla ilgili çok fazla sorun yaşandığını kaydetti. Konuyla ilgili çalışmalar yürüttüklerini belirten Amber Türkmen, "Veterinerlik hizmetini evlere taşıyacağız" dedi.

ZORLUKLARI BİLİYORUM

Uzun yıllar bürokrasinin çeşitli kademelerinde görev aldığını ve kadın olarak bu konuda yaşanan zorlukları çok iyi bildiğini ifade eden Türkmen, "Kadınlarımızın her alanda bulunmalarının takipçisi ve ısrarcısı olalım. Toplumumuzun kadına daha çok güvendiğini söyleyebilirim. Kadın doğuştan yerel yöneticidir. Bir kadın birçok şeyi aynı anda düşünür, planlar ve hayata geçirir. Toplumumuz bunu biliyor, kadının vicdanına ciddi anlamda güveniliyor. Çok güzel tepkiler alıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!