İş yerinin önünden kamyonet çalındı

Güncelleme Tarihi:

İş yerinin önünden kamyonet çalındı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 01:01

Daha önce beş kez hırsız giren Sincan’daki endüstriyel mutfak malzemesi üretimi yapan iş yerinden bu kez kamyonet çalındı. İş yeri sahibi, “O kadar hızlı çalınmış ki, ben kamyoneti anahtarla çalıştırmaya kalksam o kadar hızlı çalıştıramam” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Endüstriyel mutfak malzemesi üretimi yapan bir iş yerine daha önce beş kez giren hırsızlar, bu sefer de dükkana ait kamyoneti çaldılar. Hırsızların kamyoneti kısa süre içinde çaldığı anlar saniye saniye başka bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Sincan Yenikent’te meydana geldi. İş yeri sahibi Mehmet Çelikten, kamyonetin çalındığını bayram tatili dönüşü fark etti. Yaklaşık 200 bin TL değerindeki kamyonetin kapısını zorla açıp çalan hırsızların geldikleri aracın da çalıntı olduğu öğrenildi.

RAHAT BİR ŞEKİLDE ARABAYI GÖTÜRMÜŞLER

Dükkan önünde kamyoneti göremeyince oğlunun aldığını zanneden Mehmet Çelikten, “Bayram tatilinde memleketimdeydim. Geldiğimde dükkanın önünde aracı göremedim. Oğlumu arayıp, 'Arabayı birisine mi verdin?' dedim. O da kapının önünde olduğunu söyleyince çalındığını anladım. Komşu dükkandaki arkadaştan rica edip güvenlik kamerasından araştırdık. Araç o kadar hızlı çalınmış ki ben bile kamyoneti anahtarla çalıştırmaya kalksam o kadar hızlı çalıştıramam. Polisler bile çok şaşkın bu kadar kısa sürede bunun olmasına. Dükkanın önünden alıyorlar. Aracın içinde çok fazla benzin yoktu. Muhtemelen çok fazla gidemeden benzin almak zorunda kaldılar. Bayram tatili ve 15 Temmuz olduğu için boşluktan faydalanıp rahat bir şekilde arabayı götürmüşler. Aynı gece yine aynı saatlerde başka bir mahallede yine hırsızlık oluyor araba çalınıyor. O çalınan araç Etimesgut’ta bulundu. Ama bizim arabamızdan hala bir ses yok” dedi.

İş yerinin önünden kamyonet çalındı


YENİKENT CİVARINDA ÇOK FAZLA HIRSIZLIK OLUYOR

İş yerinde daha önce de hırsızlık vakalarının yaşandığını aktaan Çelikten, “Öncesinde de beş kere hırsız dükkanıma girip malzeme çaldı. Dükkanı açtım açalı mağdur oluyorum. Yenikent civarında çok hırsızlık olayı yaşanıyor. Dükkandaki tüm kaynak cihazını alıp götürmüşler” ifadelerini kullandı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!