İş dünyası teröre karşı tek ses

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası teröre karşı tek ses
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 01:00

Platform Ankara çatısı altında birleşen Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Ankara Ticaret Borsası (ATB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ankara, OSTİM Organize Sanayi Bölgesi, İvedik Sanayi Bölgesi ve Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen hain terör saldırısına karşı ortak bir bildiri yayımladı.

Haberin Devamı

ATO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, sivil toplum kuruluşları adına konuşan ATO Başkanı Gürsel Baran, terörrün hain ve insanlıktan nasibini almamış yüzünü bir kez daha gördüklerini belirterek, özetle şunları söyledi:

BİLDİKLERİ TEK DİL KAHPELİK

“Terörün dili, dini, ırkı yoktur. Terörün tek hedefi insanlıktır. İstanbul’daki terör saldırısı tam da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde ve İslam dünyası için çok önemli olan mübarek Mevlit Kandili’nin arifesinde yapılmıştır. Bir kez daha gördük ki, terör örgütleri için hiçbir insani değerin, içbir kutsalın kıymeti yoktur. Bildikleri tek dil kahpeliktir. Ankara iş dünyası olarak başta PKK, DAEŞ, FETÖ olmak üzere her türlü terörü lanetliyoruz. Devletimiz elbette bu hainlerden hesabını soracaktır. Biz bu oyunları çok gördük, hepsini de bozduk. İnşallah bundan sonra da her türlü oyunu bozacağız. Teröre karşı tek ses, tek yürek olacağız.”

BAKMADAN GEÇME!