İş adamlarının yeni stat isteği

Güncelleme Tarihi:

İş adamlarının yeni stat isteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 00:00

Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (AFİDER), Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir’i ziyaret etti.

Ziyarete AFİDER Başkanı Tahir Çalışıcı, Başkan Yardımcısı Nezih Allıoğlu, Genel Sekreter Selçuk Karakaya, Sayman İhsan Çalıkıran ve üyeler Nihal Ermiş, Ali Odabaşı, Bülent Ak ve Volkan Aslan katıldı.

Sorunları azaltır

Ziyaret sırasında Demir’e plaket takdim eden Çalışıcı, Ankara’ya Şükrü Saraçoğlu Stadı örneği 50 bin ile 60 bin kişilik stad yapılmasının zorunlu hale geldiğini belirtti ve “Bu da protokol tribünlerinde yaşanan yığılmaları büyük ölçüde azaltacaktır” dedi.

Futbolu tehdit eden şiddetin yok olması için, medya kuruluşlarının desteğinin önemli olduğunu belirten Tahir Çalışıcı, şunları söyledi:

Sporcular yetişmeli

“Ankara’nın ilçelerindeki spor salonu ve futbol sahalarının artması, alt yapıdan sporcu yetişmesine katkı sağlar. Okulların kapanmasının ardından, okulların bünyesinde açılacak olan spor salonları, altyapıdan sporcu yetişmesine yardımcı olur. Kenar mahallelerde yaşayan çocukları şiddetten uzaklaştırmak için de spor okullarına gereken önemi vermeliyiz. Ankara’da, spor müsabakalarında şiddete asla izin vermeyeceğini söyleyen Ankara Valisi Alaaddin Yüksel’e her zaman destek olacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!