Hedefe taşıyan kütühaneler

Güncelleme Tarihi:

Hedefe taşıyan kütühaneler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 17:08

Altındağ Belediyesi kütüphanelerinde sınavlara hazırlanan gençlerden 557’si üniversiteli oldu.

Haberin Devamı

Tıp, mühendislik, öğretmenlik ve hukuk gibi bölümler de kazanan öğrenciler Altındağ’ı gururlandırdı.Atındağlı gençlerin YKS sonuçları yüzleri güldürdü. En başarılı yüzdelik dilimlerde yer alarak Türkiye’nin en iyi üniversitelerine yerleşen Altındağlı gençler, ilçenin gururu oldu. 557 Altındağlı genç, hayalindeki bölüme yerleşti.

‘YANLARINDA OLDUK’

Altındağlı gençlerin kütüphanelerden çok iyi faydalandığına yakından şahit olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı,“Gençlerimizin sınav maratonunda daima yanlarındaydık. Kütüphanelerimizi her ziyaretimde gençlerimizi çalışırken görüyordum. Böyle güzel başarılarını göreceğimize emindim. 557 gencimiz üniversiteli oldu. Hepsini tebrik ediyorum, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyorum” dedi.

Hedefe taşıyan kütühaneler

Haberin Devamı

‘KÜTÜPHANELERİ BOŞ BIRAKMAYIN’

Kütüphaneler sayesinde planlı ve sistemli bir şekilde çalışabildiklerini söyleyen Altındağlı gençler, “Ders çalışmak için çok uygun bir ortam. Görevliler bizlere hem çok destek oldu hem de bizi motive etti. Bizden sonra sınavlara hazırlanacak tüm genç kardeşlerimize bu kütüphanelerden faydalanmalarını tavsiye ediyoruz. Gelsinler, burada çalışsınlar, başarıya ulaşsınlar. Kütüphaneleri boş bırakmasınlar” tavsiyesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!