Hedef yeni şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Hedef yeni şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 10:02

Ülkemizi Avrupa’da temsil edeceklerini hatırlatan, takımın tecrübeli Teknik Direktörü Serdar Eler, yeni transferlerle yaş ortalamasını 25’e düşürdüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Başkentin Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Yenimahalle Belediye, sezona iddialı hazırlanıyor. Yeni sezonda ülkemizi Avrupa Kupaları’nda temsil edecek olan Yenimahalle Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Serdar Eler yönetiminde ilk etap çalışmalarını Ankara’da tamamlayan Yenimahalle Belediyespor, yoğun çalışma döneminde, 78 antrenman yapıp, 8 hazırlık maçı oynamayı planlıyor.Çalışmaların ilk etabını bitiren Altın Kanatlı Melekler, ikinci etap çalışmaları için Marmaris’e gitti. Bir hafta sürecek kamp boyunca, genel kondisyon ve anatomik uyum üzerine çalışmalar yapacak olan mavi beyazlılar, 27-29 Ağustos günleri arasında İzmir’de, organize edilecek hazırlık turnuvasıyla beraber sezon öncesi çalışmalarını sonlandıracak.

Haberin Devamı


DİNAMİK BİR KADRO KURULDU

Sezon öncesi çalışmaları ve takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serdar Eler, “Yenimahalle’nin hedefi her zaman şampiyonluk ve kupa zaferleri olmuştur. Bu sezon da hedefimizi bu yönde belirledik. Yaptığımız transferlerle, takımımızın yaş ortalamasını 25’e kadar düşürdük. Daha genç, daha dinamik bir kadroyla, yüksek tempoda hücum ve agresif savunmayı başlıca oyun planımız olarak belirledik” diye konuştu.

BÜTÜN RAKİPLER DEĞERLİ

Süper Lig’de yer alan tüm takımlara başarı dileklerinde bulunan Eler, “Bizim gözümüzde, bütün rakiplerimiz ayrı ayrı değerli. Zorlu bir maraton olacak. Tüm takımlara başarılar diliyor, fair-play’in öne çıktığı, sakatlıkların olmadığı bir sezon diliyorum” dedi. Yenimahalle Belediyesi yöneticilerini her zaman yanlarında gördüklerini belirten Eler, “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini arkamızda hissettiğimiz başta Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar olmak üzere, bütün başkan yardımcılarına, kulüp başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

4 ÖNEMLİ TAKVİYE

Yenimahalle Belediyespor, yeni sezon öncesi 4 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Bu sezon Türkiye’yi EHF Challenge Kupası’nda temsil edecek olan Başkent ekibi, Makedon Andrea Beleska, Rus oyuncular Julia Nalivko, Anastasia Sinitsyna ve Türk kaleci Fatma Ay Babür ile kadrosunu güçlendirdi. Makedon sağ oyun kurucu Beleska Romanya’nın Galati, Rus orta oyun kurucu Nalivko, Rusya’nın Kuban, Rus sol oyun kurucu Sinitsyna, Kastomunu Belediyespor, kaleci Fatma Ay Babür de Mudanya Belediyespor’dan transfer edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!