'Hazır futbolcular kadroya katılacak'

Güncelleme Tarihi:

Hazır futbolcular kadroya katılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2023 13:55

Fırsat transferlerini değerlendirebileceklerini belirten Aytekin, “2 oyuncu ile imza aşamasındayız. Kulüpleri ile ufak pürüzler kaldı. Ligin ilk sınavı öncesinde takımı kurmuş olacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın isteği doğrultusunda kanat oyuncusu transferinde arayışlarını sonlandırmak üzere. Sarı-lacivertli ekibin Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, yurt dışından biri Avrupa kupalarından oynayan iki kanat oyuncusu ile anlaştıklarını açıkladı. Oyuncuların kulüpleri ile ufak tefek sorunları bulunduğunu ifade eden Aytekin, “İki oyuncu da lig başlamadan takıma katılacak. Problem çıkmaz ise iki oyuncu da bir kaç güne Ankara’ya gelecek. Oyunculardan biri Avrupa Kupası’nda mücadele ediyor” dedi.

Hazır futbolcular kadroya katılacak

YERLİ ALTERNATİFİ OLAN EKİP OLUŞTURULDU

Haberin Devamı

Takımdan gönderilebilecek oyuncular olduğunu da ifade eden Aytekin, şöyle konuştu:
“Transfer sezonu bitmeden son günler çok hareketli oluyor. Fırsat transferlerini değerlendirebiliriz. Genel hatları itibari ile kanat transferleri de geldiğinde transferlerimiz tamamlanmış olacak. Taraftarlarımız biraz geciktiğimizi düşünüyorlar ancak emin olsunlar takımlarında oynayan hazır oyuncuları takımımıza getireceğiz. İyi bir kadro yaptık. Yerli alternatifi olan bir takım oluşturduk. Ligin en değerli forvetlerinden birine sahibiz. Ali Sowe, bu anlamda önemli kozlarımızdan biri. Genel hatlarıyla takımımızın iskeletini koruduk. Taraftarlarımızın, heyecanlarını, isteklerini ve beklentilerini anlıyorum. Emin olsunlar ve bize güvensinler. Ankaragücü bu sene daha keyifli bir takım olacak.”

Hazır futbolcular kadroya katılacak

TRANSFERDE 2 GAMBİYALI İSİM ÖNE ÇIKIYOR

Kafkas’ın üzerinde durduğu, Aytekin’in de anlaşma sağlandığını aktardığı isimlerin Gambiyalı futbolcular, Ebrima Colley ile Modou Barrow olduğu ileri sürülüyor. Geçen sezon Fatih Karagümrük’te kiralık oynayan ve bonservisi İtalyan ekibi Atalanta’da bulunan Ebrima Colley ile Al Ahli takımında forma giyen Modou Barrow, başkent ekibinin bir süredir yakından takibinde.
Sol kanat ve forvet mevkilerinde görev yapabilen 30 yaşındaki Modou Barrow, Gambiya Milli Takımı’nda da 18 kez forma giydi ve bu karşılaşmalarda 2 gol attı. Modou Barrow ile Ankaragücü’nün yanı sıra Süper Lig’den Sivasspor, Samsunspor ve Alanyaspor’un da ilgilendiği ileri sürülüyordu. Barrow, 2019-2020 sezonunda Denizlispor’da forma giydi.
Ebrima Colley ise Fatih Karagümrük ile 27 maça çıkarken, 1 kez gol sevinci yaşayıp, 7 kez gol pası verdi.
2 isim, Ankaragücü’ne geçen sezon başında Rus ekibi Rostov’dan kiralık olarak gelen ve bu sezon da sözleşme yenileyen Ali Sowe’un vatandaşı.

Haberin Devamı


DİACAK’TAN SONRA RADOKOVİÇ’E TEKLİF VAR

Hazır futbolcular kadroya katılacak

Ankaragücü’nde, Fransız ekibi Nantes’a transfer olan Lamine Diack’ın ardından bir oyuncuya daha teklif geldiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübe geçen sezon Rus temsilcisi Arsenal Tula’dan transfer olan ve sezon başından sözleşmesi uzatılan Sırp stoper Uros Radakovic için Katar’dan teklif geldiği belirtiliyor. Radakoviç’in bonservisi için sunulan teklifin 1 milyon Avro olduğu iddia edildi. Radakoviç’in transferi için görüşmelerin sürdüğü, başkent ekibinin rakamı yukarı taşımaya çalıştığı aktarıldı. Ankaragücü’nün istediği rakama çıkılması durumunda Radakoviç’in takımdan ayrılması gerçekleşecek. Radakoviç, geride kalan sezon, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda toplam 24 maça çıkarken, 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

LİG ÖNCESİ SON PROVA

Hazır futbolcular kadroya katılacak



MKE Ankaragücü, gelecek hafta başlayacak yeni sezon öncesindeki son hazırlık maçında, Süper Lig’deki rakiplerinden Konyaspor ile karşılaşacak. Beştepe Tesislerinde bugün saat 17.30’da başlayacak müsabaka, sarı-lacivertli ekibin sosyal medya kanalından canlı yayınlanacak. Ankaragücü, hazırlık kampı süresince oynadığı maçlarda; Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK ile 1-1 berabere kalmış, Eyüpspor’a 4-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Süper Lig temsilcilerinden Pendikspor’u 3-2, Fatih Karagümrük’ü ise 1-0 yendi.
Başkent ekibi, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında, Kasımpaşa ile deplasmanda mücadele edecek.

VOLEYBOLCULAR YEMEKTE BULUŞTU

Haberin Devamı

Hazır futbolcular kadroya katılacak

MKE Ankaragücü’nün Kadın Voleybol Takımı, yemekte buluştu. Sarı-lacivertliler, voleybol şubesinin sponsorlarından Astor Şarj’ın organize ettiği açılış yemeğinde bir araya eldi. Açılış yemeğine, Astor Enerji Genel Müdürü Enver Geçgel ve MKE Ankaragücü’nün Amatör Branşlar Genel Koordinatörü Mehmet Genç katıldı. Bu sezona farklı bir yapılanmayla giden Başkent ekibi yeni sezon hazırlıklarına başladı.

ŞAMPİYON ESRA ANKARAGÜCÜ’NDE

Hazır futbolcular kadroya katılacak

MKE Ankaragücü Boks takımı, ringdeki başarılarıyla öne çıkan şampiyon unvanına sahip Esra Gür’ü kadrosuna kattı. 2018 Genç Kadınlar Türkiye şampiyonu, 2020 Büyük Kadınlar Türkiye şampiyonu, 2020 Ahmet Cömert Boks Turnuvası üçüncüsü, 2021 Büyük Kadınlar Türkiye şampiyonu, 2021 Uluslararası Sırbistan Sombor Turnuvası üçüncüsü, 2022 U22 Türkiye şampiyonu, 2022 Büyük Kadınlar Türkiye şampiyonu ve 2022 Üniversiteler arası Dünya ikincisi unvanlarına sahip olan Esra Gür, bundan sonra sarı-lacivert forma altında mücadelesini sürdürecek.

BAKMADAN GEÇME!