HalkKart’la alışveriş başladı

Güncelleme Tarihi:

HalkKart’la alışveriş başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 02:00

Yenimahalle Belediyesi’nin, vatandaşlara yüzde 50’ye varan indirim imkânı sunan yeni projesi ‘HalkKart’la ilk alışverişi Başkan Fethi Yaşar yaptı.

Haberin Devamı

Yenimahalle Belediyesi’nin, ilçe sakinlerine özel ‘HalkKart’ uygulaması hayata geçti. Toplam 50 bin aileye verilecek Halk Kart, ilk etapta ilçedeki 256 iş yerinde geçerli olacak. HalkKart sahibi Yenimahalleliler, yüzde 50’ye varan indirimlerden faydalanabilecek. Manyetik ve mifare (temasla okunabilen) özellikte olan kartla ilk alışverişi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptı. Yaşar, bir süpermarkette HalkKart indirimini kullandı. Başkan Yaşar, “50 bin haneye girecek” dediği HalkKart’la ilgili şunları söyledi:
“Kart sahibi vatandaşlarımıza indirimli olarak alışveriş yapılabilecekleri kurumları web sitemizden, dış ortam LED ekranlarımızdan, SMS ve elektronik postalar üzerinden sürekli yayınlayarak duyuracağız. Şimdilik bu kart 50 bin haneye girecek. Amacımız Yenimahalle halkının ekonomisine katkıda bulunmak ve esnafa yarar sağlamak. Bu proje hem tüketicinin ve hem de satıcının yararına. Bu kart ile Yenimahalle’de hizmet eden kurumlarla vatandaşlar, ekonomik bir döngü yaratacak ve Yenimahalle’nin ekonomisinin canlanacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!