Hafta sonu mavi yolculuk

Güncelleme Tarihi:

Hafta sonu mavi yolculuk
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 14:45

Ankaralılar, ‘Dalaman Weekend’ adlı proje ile hafta sonları evlerinden alınıp, 2 gece 3 günlük Dalaman tatiline çıkabilecek. Gidiş-dönüş uçak, transfer ve otel konaklamasının yer aldığı tatil paketi, nisan ayına kadar geçerli olacak.

Haberin Devamı

Ankara kökenli YDA Group’un bünyesindeki YDA Dalaman Havalimanı öncülüğünde, Muğla Valiliği, AnadoluJet ve Pegasus iş birliğiyle ‘Dalaman Weekend’ projesi hayata geçirildi. İç turizmi hareketlendirmeyi amaçlayan proje hafta sonu izninde tatile gitmek isteyen Ankaralıları da kapsıyor. Gidiş-dönüş uçak, transfer ve otel konaklamasınının yer aldığı 2 gece 3 günlük tatil paketi, nisan ayına kadar geçerli olacak. Tatil paketlerinin fiyatları ise 299 ile 499 lira arasında değişiyor. Ankara’yı, Dalaman’a yaklaştıran projenin tanıtımı, İstanbul'da gerçekleştirildi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) genel merkez binasındaki toplantıda projeyi tanıtan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, “Kişi, otelini ayrı, uçağını ayrı, transferini ayrı düşünüp çaba sarf etmesin diye bunların hepsini tek kalemde sunduk. Gidiş ve dönüş uçak biletleri de dahil. Otel yıldızlarına göre değişen 299, 399 ve 499 liralık paketler mevcut. Pakete kahvaltı dahil” dedi. İlk olarak Ankara Esenboğa ve İstanbul Sabiha Gökçen havalimanlarından Dalaman’a uçuşların gerçekleştirileceğini dile getiren Güvenç, hedef kitlelerinin önemli ölçüde ‘35 yaş ve üzeri’ günübirlik seyahat eden, yanında büyük bagajlar taşımayan kişiler olduğunu kaydetti. Güvenç, şöyle devam etti: “Dalaman’a gelen doğaseverler, Likya ve Karia Yolları doğa gezileri, bisiklet, yamaç paraşütü, kano, at biniciliği, olta balıkçılığı gibi daha birçok aktiviteyi yapabilecekler. Tarihi mekanları görecekler.” 

Haberin Devamı

TRANSFER HEDİYESİ

AnadoluJet Başkanı İbrahim Doğan da bu yaz Ankara-Dalaman seferlerini günde 2’ye çıkaracaklarını belirterek, bunu yaparken sektör olarak birbirlerini tamamlayan ekosistemi oluşturan bir halka olduğunu söyledi. Proje için farklı kurumlardan aldıkları desteğe de değinen Doğan, “Dalaman’da hafta sonunu geçirmek isteyenlere transfer hizmetini hediye edeceğiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!