Gençler ilk sınava çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

Gençler ilk sınava çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2021 09:33

Hazırlık döneminin birinci etabını Beştepe’de tamamlayan, ikinci etap çalışmalarını Kızılcahamam’da sürdüren Başkent ekibinin yeni transferleri, İlhan Cavcav Tesisleri’nde saat 17.30’da başlayacak maçta önemli bir testten geçecek. Kırmızı-siyahlılar, Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Gençlerbirliği, ilk hazırlık maçında bugün, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Metin Diyadin yönetiminde sezona hazırlanan kırmızı-siyahlılar, Teknik direktörü Vitor Pereira yönetiminde yeniden yapılanan sarı-lacivertliler karşısında ilk sınavına çıkacak. Başkent ekibinin yeni transferleri; Ramazan Köse, Kerem Cem Akyüz, Muhammed Bayır, Mert Kula, Dmytro Grechyshkin, Aaron Tshibola, Kazenga LuaLua ve Oleksandr Belyaev, güçlü rakip karşısında önemli bir test verecek. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ndeki müsabaka saat 17.30’da başlayacak. Tesislerdeki güvenlik gerekçeleri ve salgın önlemleri gereği karşılaşma taraftarlara kapalı olacak. Basın mensupları da kendilerine ayrılan alanda maçı takip edebilecek.

Haberin Devamı

TSYD TURNUVASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Gençlerbirliği Kulübünün Basından Sorumlu Asbaşkanı Muammer Akyüz, kamp ve transferler olmak üzere yeni sezon hazırlık dönemi çalışmalarının ardından, taraftarlarını mutlu edecek sonuçları alacak bir takım olacaklarına inandığını söyledi.
Akyüz, sezon öncesi kamp dönemi çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunup, şöyle konuştu:
“Kızılcahamam’daki ikinci etap kampımız 27 futbolcunun katılımı ile başlarken, sonrasında yeni transfer Oleksandr Belyaev de kafileye eklendi. Bu süreçte antrenman maçları da planlandı. Takımımız 1 Ağustos’ta Ankara’ya dönecek ve 6-7 Ağustos tarihlerinde geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesinin gerçekleştireceği turnuvaya katılacak. Turnuvada kulübümüzün yanı sıra MKE Ankaragücü, Ankara Keçiörengücü ve Etimesgut Belediyespor yer alacak. Sezon başlarında geleneksel olarak yapılan bu turnuva, takımımızın sezon öncesi en ciddi ve yararlı hazırlık maçları özelliğinde olmakta. Dolayısıyla kulüp olarak bu turnuvalara her zaman çok önem vermekteyiz.”

DOĞRU OYUNCUYU BULMA ÇABASI İÇİNDEYİZ

“Transferde doğru oyuncu bulma konusunu dikkate alarak hareket ediyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar, görüşmeler devam ediyor. Bu sezon için yaptığımız yerli ve yabancı transferlerle oluşturduğumuz takımımızın ne durumda olduğunu, varsa eksiklerini görmek açısından gerek Kızılcahamam kampı, gerek hazırlık maçları gerekse de TSYD turnuvasının iyi bir gösterge olacağını düşünüyoruz. anıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız takviyeler ve halen görüşmelerini yürüttüğümüz transferler neticesinde oluşturulacak takımın, zevk veren bir futbol izletmenin yanında, taraftarlarını mutlu edecek sonuçlar alacak bir ekip haline geleceğine inanıyoruz. Gençlerbirliği’nin transfer konusundaki tutumu, transfer sezonu olsun olmasın doğru oyuncuyu araştırıp bulmak ve anlaşmaktır. Kulübümüz transfer konusunda her an sürprizlere açıktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!