Eser ve hizmet siyaseti yaptık

Güncelleme Tarihi:

Eser ve hizmet siyaseti yaptık
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2024 18:40

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi’nde Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Yaklaşık çeyrek asırdır Mamak’ın hizmetkârı olduklarını söyleyen Erdoğan, “Bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık” dedi.

Haberin Devamı

Başkent Ankara’nın son beş yılını da değerlendiren Erdoğan, özetle şunları söyledi:

AKLA ÇARPIK YAPILAŞMA GELİRDİ

“31 Mart’ta Mamaklı kardeşlerimiz ile el ele verip eser siyasetini zirveye çıkaracağız. 40’tan fazla vilayetin Ankara’ya giriş kapısı olan Mamak denilince akla gecekondular gelirdi, çarpık yapılaşma gelirdi, yokluk ve yoksulluk gelirdi. Bakanlıklarımız tarafından ilçemize kazandırılan sağlıkta 256 yataklı Mamak Devlet Hastanesi, Başak Halk Sağlığı Merkezi, TOKİ tarafından inşa edilen bin konutu, ilçe emniyet müdürlüğümüz ile Tuzluçayır ve Kartaltepe polis merkezlerini, Zirvekent Jandarma Merkezi’ni sizlerin hizmetine sunmuş oluyoruz. 52 kalem yatırımı sizlerin hizmetine veriyoruz. Bu projeler arasında havuzlar, millet kıraathaneleri, kapalı pazar yerleri, kütüphaneler, gençlik merkezleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Eser ve hizmet siyaseti yaptık

‘ANKARA YAVAŞLIKTAN KURTULMALI’

Yaklaşık çeyrek asırdır Mamak’ın hizmetkârıyız. Bugüne kadar sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. İlçemize hizmet ederken kimsenin kökenine ve mezhebine bakmadık. Hızlanacağız, durmak yok. Son beş yılda Ankara’nın nasıl bir hizmetsizlik girdabına düştüğünü sizler çok iyi biliyorsunuz. Havalimanından buralara kadar Allah aşkına, yolların asfaltlanması diye bir şey var mı? Nereden nereye geldik. Seçim meydanlarında bol keseden vaat dağıttılar ama göreve gelince verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Ortada örnek gösterebilecekleri, hiçbir yatırımları yok. Şu anda Ankara’da metro adına yapılan ne varsa hepsi bizim yaptıklarımız. Ankara bir beş yıl daha böyle yönetilmeyi kaldıramaz. Ankara’nın yavaşlıktan kurtulması ve bir an önce hızlanması gerekiyor.”

Eser ve hizmet siyaseti yaptık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerçekleştirilen Toplu Açılış Töreni’ne 35 bin Mamaklı'nın katıldığını söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!