En lezzetli kurs Pastacı Çırağı

Güncelleme Tarihi:

En lezzetli kurs Pastacı Çırağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2021 16:37

Çankaya Evleri’nin yeni dönem kurslarında en büyük ilgiyi ‘Pastacı Çırağı’ görüyor. Kursa katılanlar, en leziz tarifleri mutfakta işin ustalarında öğreniyor.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Çankaya Evleri’nde yeni dönem kurslarında en büyük ilgiyi “Pastacı Çırağı” kursu görüyor. Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi içerisinde yer alan Zübeyde Hanım Çankaya Evi’nin mutfağında verilen eğitimlere yaklaşık 140 kursiyer katılıyor. Haftanın her günü 7 farklı grup şeklinde düzenlenen eğitimlerde, iki usta eğitmen unlu mamuller üzerine birbirinden leziz tarifleri kursiyerlere öğretiyor. Yıl boyunca 4’er aylık üç dönem halinde devam edecek kurslardan yararlanan Çankayalılar, eğitimlerin tamamlanmasının ardından birçok farklı pastayı yapabilecek bilgiye sahip olarak mezun olacak.

En lezzetli kurs Pastacı Çırağı


ANNELER VE ÇOCUKLARI ATA’NIN KABRİNDE

Öte yandan Çankaya Belediyesi dezavantajlı bölgelerde eğitim gören öğrencilere yönelik etkinliklere de devam ediyor. Çankaya Belediyesi’nin “Farkındalık Eğitimi” programı kapsamında düzenlenen etkinlikte 27 anasınıfı öğrencisi ve anneleri Anıtkabir’e giderek Atatürk’ün Mozolesini ve Anıtkabir Müzesi’ni ziyaret etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!