Dışarıdan başlayacak

Güncelleme Tarihi:

Dışarıdan başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2016 02:00

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin yerel seçim startını verdiklerini açıkladı. Keskin, “Dış ilçelerde adayları bir yıl önceden açıklayacağız. Elimizden alınan Büyükşehir’i bu kez alacağız” dedi.

Haberin Devamı

ELEŞTİRMEYECEK ANLATACAK

Keskin’e göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmanın üç hayati noktası var: * Dış ilçelerde doğru isimlerle en az bir yıl önceden yola çıkılacak.

* Merkez ilçelerde CHP ilkelerine uyan, halkın kabul edeceği güçlü isimlerle yola çıkılacak. * Büyükşehir adayı stratejisini eleştiri üzerine değil, yapacaklarını anlatma üzerine kuracak.

KENT MERKEZİNİ DE İLGİLENDİRİYOR

“Şereflikoçhisar’ı ele alalım. İlçede 17-18 bin seçmen var, sadece Dikmen’de 20-25 bin Şereflikoçhisarlı seçmen var. Dış ilçelerdeki aday seçimi kent merkezini de yakından ilgilendiriyor. Adayları belirlemek için ilçelerdeki kanaat önderleriyle bir araya geliyoruz. CHP’nin tüzüğüne ters düşmeyen herkesle yola çıkarız.”

KIZILAY’I TRAFİĞE KAPATIRDIM

Büyükşehir Belediyesi’ne de eleştrilerde bulunan Keskin şunları söyledi:
* Büyükşehir Belediye Başkanı olsam Kızılay’ı komple trafiğe kapatırım.
* Sıhhiye’den, Kolej’den, Tandoğan’dan, Bakanlıklar arasındaki bölge yayalaştırılmalı. * İnsanları AVM’lerin içine sokarak Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapılmaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!