Dinamik denetimler Altındağ’da devam etti

Güncelleme Tarihi:

Dinamik denetimler Altındağ’da devam etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 17:20

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda başlatılan dinamik denetim modeli kapsamında denetimler Altındağ’da devam etti.

Haberin Devamı

Altındağ Kaymakamı Cumali Atilla ile Belediye Başkanı Asım Balcı, ilçedeki park ve internet kafeleri denetledi. Denetimlerde ekipler, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti. Havaların ısınmasıyla vatandaşların çocuklarını parklara getirdiğini hatırlatan Atilla, çocukların anne ve babalarına, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulunduklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

Dinamik denetimler Altındağ’da devam etti


HEDEFİMİZ MAVİ RENK

“Normalleşme sürecine geçebilmemiz için bütün vatandaşlarımızın salgınla ilgili mücadelede uyulması gereken kurallara harfiyen uyması gerekir. Kontrollü normalleşme sürecindeyiz. Sağlık Bakanlığı'mızın açıkladığı haritalar var. 15 gün önce açıklanan haritada Ankara sarıydı (orta risk) ama bizim mavi (düşük risk) hedefimiz var. İnşallah denetim ekiplerimizin yapacağı hassas kontroller ve vatandaşlarımızın kurallara uymasıyla bu hedefimize ulaşmak için gayret ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu salgın sürecini en az hasarla atlatırız.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!