Dikmen Vadisi 2. Etap’ta ışıklar yanacak

Güncelleme Tarihi:

Dikmen Vadisi 2. Etap’ta ışıklar yanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2019 09:26

Hürriyet Ankara’nın, geçen salı ‘Tek Çare El Feneri’ manşetiyle Dikmen Vadisi 2. Etap’ta yaşanan aydınlatma sorununa dikkat çekmesinin ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi yazılı bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Haberin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerin Dikmen Vadisi’nde incelemeler yaptığının kaydedildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

“Aydınlatma problemleri ile ilgili çalışmalara 1. Etap’tan başlanılmıştır. Arıza ve bakım ekiplerimiz, aydınlatma armatürleri, elektrik panoları, ve elektrik altyapısından kaynaklanan problemleri ve arızaları yapmaktadırlar. Elektrik bakım ve tamir ekiplerimiz şu anda Dikmen Vadisi 2. Etap’ta çalışmaktadırlar.”

ENGEL KALKIYOR

Hürriyet Ankara’nın 23 Temmuz’da manşetten verdiği ‘Kaldırın Şu Engeli’ haberi de ses getirdi. Haberinden ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipleri bölgede inceleme yaparken, açıklamada ise şöyle denildi: “İlgili köprülerdeki korkuluk düzeltme çalışmaları en kısa sürede yapılacaktır.”

Dikmen Vadisi 2. Etap’ta ışıklar yanacak


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!