Dik rampalar pist oldu

Güncelleme Tarihi:

Dik rampalar pist oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2022 15:20

Başkentte hafta sonu etkili olan ve kenti beyaz örtüyle kaplayan kar yağışının ardından kent sakinleri karın keyfini kayarak çıkarıyor.

Haberin Devamı

Ankara'da kar yağışıyla birlikte kent beyaz bir örtüyle kaplandı. Yağışın ardından vatandaşlar, karla kaplanan mahalleleriyle parklarda gündüzleri ve akşamları poşet, tepsi, bidon, leğen ve kızaklarla ara sokaklarda kayak yaptı. Özellikle dik rampalı sokaklarda kaymayı tercih eden vatandaşlar, karın keyfini çıkardı.

Dik rampalar pist oldu


Aileler, Seğmenler Parkı’nda çocukları ile birlikte kar keyfi yaparken, bazı vatandaşlar da poşetleri kullanarak kaydı. Selahattin SÖNMEZ

Dik rampalar pist oldu


Öte yandan Çubuk Belediyesi bugün saat 12.00’de Çubuk 2 Barajı’nda kızak şenliği düzenliyor. Kızakla kayma, kızak çekme, halat çekme, kardan adam yapma yarışları ve kartopu savaşlarının yer alacağı şenliği tüm vatandaşlar davetli.

Haberin Devamı

Dik rampalar pist oldu


ULUDAĞ DEĞİL MİLLET BAHÇESİ

Başkent Millet Bahçesi de kayak sporcularına ev sahipliği yaptı. Sporcular hem antrenman yaptı, hem de ziyaretçilere performans sergiledi. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı fotoğrafı “Burası Uludağ değil, Millet Bahçesi” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Altındağ’ın da beyaza büründüğünü söyleyen Başkan Balcı, “Kar keyfi yaşamak isteyen herkesi, eğlenmek isteyen çocuklarımızı dört mevsim ayrı güzellikte olan Altındağımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dik rampalar pist oldu

Altındağ Belediyesi’nin, İzmirde fayton çektirilen ve 2020’de sahiplendiği atlar da Altınköy Açık Hava Müzesi’nde yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor.

Dik rampalar pist oldu


SİNCAN’DA RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Sİncan’da da karın tadını çıkaran çocuklar kar topu savaşı yaptı, kızakla kaydı. Çocuk parklarındaki kar eğlencesi renkli görüntüler oluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!