Denizsiz şehrin balıkçısı boğazdan dünyaya açılacak

Güncelleme Tarihi:

Denizsiz şehrin balıkçısı boğazdan dünyaya açılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 14:47

Başkent’in 13 yıllık balık restoranı Trilye, yaz sezonuna İstanbul Boğazı’nda açılacak yeni şubesi ile ‘merhaba’ diyecek. Trilye’nin sahibi Süreyya Üzmez, “Ankaraya balığı sevdirdik, İstanbul’a açılıyoruz, sıradaki rota yurtdışı olacak” dedi.

Haberin Devamı

Ankaralı Trilye, yaz aylarında İstanbul Bebek’te boğaza sıfır bir konumda müşterilerine hizmet vermeye başlayacak. Yeni mekan hakkında bilgiler veren Süreyya Üzmez şunları söyledi:
“Senelerdir hayalini kurduğumuz ideali gerçekleştiriyoruz. Önce İstanbul’a, ardından da Trilye markası ile dünyaya açılacağız. Bebek’te denize sıfır, iki katlı bir şube açıyoruz. İskelesi bulunan restorana isteyenler deniz yoluyla ulaşabilecek. Ayrıca Trilye markalı ürünlerin satıldığı bir dükkan da olacak. Ankara’daki kalitemizi, İstanbul boğazının manzarasıyla birleştirerek tek eksiğimizi tamamlayacağız. Eşsiz boğaz manzarasını Trilye ile lezzetlendireceğiz.

SIRADA MANHATTAN

İstanbul’dan sonra, New York Manhattan’da da bir şube açmak istiyoruz. Öncesinde İstanbuldaki Trilye’yi başarılı bir konuma getirerek tanınırlığını arttıracağız. Daha sonra markamızı dünya arenasına çıkartarak, dünyanın en iyi balık lokantası olmayı hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

OSKARLI BALIKÇI

Trilye, açıldığı günden bu yana birçok ödüle layık görüldü. 2014 yılında ‘Mutfak Oskarı’ adıyla anılan “International Hotel&Restaurant Quality Award” ödülünün de sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!