Çocuk Meclisi’nde yeni dönem hazırlıkları

Güncelleme Tarihi:

Çocuk Meclisi’nde yeni dönem hazırlıkları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2016 14:16

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi 22. Dönem üyelik başvuruları, 10 Ekim Pazartesi günü başlıyor. 15 Kasım’a kadar devam edecek başvurular, katılımcılara kolaylık sağlamak amacıyla 10 ayrı merkezde yapılabilecek.

Haberin Devamı

Çocuklar başvuru formlarını, Sıhhiye’deki Çocuk Meclisi’nden, okullarından ve başvuru merkezlerinden temin edebilecekler. Adaylar ayrıca Çocuk Meclisi’nin resmi WEB Sitesi’nden (cocukmeclisi.ankara.bel.tr) de çıktı olarak alabilecekleri formları, velilerine ve okul idaresine onaylatarak kendilerine en yakın başvuru adreslerine teslim edebilecekler. Başvuru formlarını teslim ettikleri adreste oy kullanacak olan adaylar, daha sonra 150 kişilik meclisin bir üyesi olabilmek için tatlı bir rekabet yaşayacaklar.

BAŞVURU MERKEZLERİ

İLK ve orta okula devam eden, 9-14 yaş (2003-2007 arası doğumlular) arası her çocuğun başvuru yapabileceği 10 merkez şunlar:
“Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çocuk Meclisi Binası, Sincan Çocuk Kulübü, Sincan Aile Yaşam Merkezi Ç.K Y. , Batıpark Çocuk Kulübü, Yenimahalle Gençlik Merkezi; Keçiören Çocuk Kulübü; Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi; Altındağ Çocuk Kulübü; Mamak Çocuk Kulübü; Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Ç.K.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!