Çimde büfe betonu kalktı

Güncelleme Tarihi:

Çimde büfe betonu kalktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2020 00:21

Çankaya Çukurambar Mahallesi’ndeki Görme Engelliler Parkı’na yapılacak büfe için çimlere dökülen beton, vatandaşın tepkisini Hürriyet Ankara’nın gündeme getirmesinin ardından kaldırıldı. Mahalle muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak, betonu dökenler hakkında cezai işlem başlatılacağını söyledi.

Haberin Devamı

Çukurambar Mahallesi Öğretmenler ve 1464’üncü caddeler kesişimindeki alana dökülen betonun kaldırılması için önce eylem yapan, sonra da ANFA Genel Müdürlüğü’ne dilekçe yazan mahalle halkı, “Bu hatadan çok acil vazgeçilmeli” diye tepki göstermişti.

Çimde büfe betonu kalktı


Vatandaşların sesinin duyulmasının ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çarşamba akşamı betonu yıktı. Çim alanın tekrar düzenlemesi için de çalışma başlatıldı. Mahalle muhtarı Mehmet İhsan Gülbudak, “Yıkıma gelen belediye ekipleri, ‘Betonu dökenler hakkında cezai işlem de başlatılacak’ dediler” diye konuştu.

Çimde büfe betonu kalktı


MAHALLELİ MEMNUN OLDU

Gülbudak, şunları söyledi: “Nezih bir mahallede açılmak istenen büfeye karşı gösterdiğimiz tepkiyi gündeme getiren Hürriyet Ankara sayesinde sesimiz duyuldu. Sayın Başkan Mansur Yavaş’ın devreye girmesiyle de olay çözüldü. Burası kuş gezmez, kervan geçmez bir yer değil ki büfelerle doldurulsun. Çimlere beton dökmek hangi akla sığar? Biz de mahalleli olarak bunu kabul etmedik. Teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tüm Çukurambar’ı mutlu etti bu durum.”

Çimde büfe betonu kalktı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!