CHP İl Başkanı Keskin Balâlılardan özür diledi

Güncelleme Tarihi:

CHP İl Başkanı Keskin Balâlılardan özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 17:17

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, partisinin Balâ İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Rahmetli babam Ankara’dan aldığı koyunları Şereflikoçhisar’a götürürken yolda Balâ’ya gelince koyunlarını çalıyorlar” sözleri nedeniyle ilçe sakinlerinden özür diledi.

Haberin Devamı

Babasının anısını anlatırken Balâlılara hakaret ettiği gerekçesiyle, Belediye Başkanı Arif Kaplan, Balâlılar Derneği Genel Başkanı Cumhur Acar, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Karaca ve MHP İlçe Başkanı Taner Işık ile ilçe sakinleri sosyal medya üzerinden kınama mesajları yayınlayıp Keskin'i protesto etti. Tepkiler üzerine CHP İl Başkanı Adnan Keskin açıklama yaptı. Keskin, açıklamasında şunları kaydetti:

BÜYÜK BİR HATA YAPTIM

“Yaptığım konuşmamda büyük bir hata yaptım. O anki kongre atmosferinin de etkisi ile olacak ki rahmetli babamın, Balâlı hemşehrilerimle olan bir anısını anlattım. Ancak inanın ben de öylesine hatalı bir cümleyi nasıl kurdum hâlâ o şaşkınlığın içerisindeyim. Olayın doğrusu, rahmetli babamı misafir eden Balâlı hemşehrilerim koyunların telef olmaması ve kaybolmaması için bir iki ağıla paylaştırarak güvenli bir ortam sağladıkları gibi, babama yatacak yer temini ve yemek ikram ederek tam bir misafirperverlik anlayışı içerisinde ağırladıkları gibi, sabah da koyunlarını teslim ederek yolcu etmişlerdir. Öncelikle bu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, yeryüzü üzerinde her nerede olursa olsun yaşayan tüm Balâlı hemşehrilerimden tekrar tekrar özür dilerim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!