Büyükşehir’de yönetim değişimi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir’de yönetim değişimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2019 15:30

Bürokratlardan Büyükşehir’in durumuyla ilgili brifing alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar’ın da istifasını istedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni yönetim dönemi ile ilgili çalışmalara başladı. Yavaş, bürokratlardan mevcut durumla ilgili brifing alıyor, toplantılar gece saatlerine kadar sürüyor. Yavaş ayrıca belediyedeki üst yönetimin istifalarını da istiyor. Bu kapsamda ilk görev değişikliği Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Vedat Üçpınar ile ilgili oldu. Başkan Yavaş, Üçpınar’ı istifasını isteyerek görevden aldı. Üçpınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

ÜÇPINAR DA GÖREVDEN AYRILDI

“2012 yılından bu yana yürüttüğüm Genel Sekreter Yardımcılığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı görevlerinden 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde göreve yeni gelen yönetimin istifamı istemesi sonucu ayrılmış bulunmaktayım. Hakkınızı helal ediniz.” Öte yandan Gökçek döneminde uzun süre İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı yapan ve son olarak Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten Ömer Faruk Erciyes de görevinden ayrıldı. ANFA Genel Müdürlüğü’ne yakın zamanda atanan Erdal Türk’ün de istifa ettiği öğrenildi. Büyükşehir’de yeni seçilen üyelerin ilk Belediye Meclisi toplantısı da Cumartesi günü yapılacak.

Büyükşehir’de yönetim değişimi


Vedat Üçpınar görevini devrettikten sonra personelle vedalaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!