Bugün çocukların

Güncelleme Tarihi:

Bugün çocukların
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2022 01:11

Bugün 23 Nisan, çocukların günü. Büyük Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 102’nci kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Haberin Devamı

Ankaralı çocuklar bu yıl bir kez daha birbirinden renkli etkinliklerle 23 Nisan’ı kutlayacak. Çocuklar Ata’yı ziyaret edecek, Anıtkabir çocuk sesleriyle şenlenecek. Ankara’da bugün düzenlenecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri şöyle olacak:

Bugün çocukların


MURAT BOZ KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), 12.00-16.00 saatleri arasında Gençlik Parkı’nda şenlik düzenleyecek. Tüm çocuklara açık olacak şenlikte çeşitli gösteriler gerçekleşecek. Şenliğin ardından ünlü şarkıcı Murat Boz, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 16.00’da sahne alacak.

Bugün çocukların


MİLLET BAHÇESİ’NDE ŞENLİK VAR

Altındağ Belediyesi ‘Çevre ve Çocuk Şenliği’ düzenleyecek. Eğitici ve eğlenceli etkinliklerin yer alacağı şenlik saat 11.00’de Başkent Millet Bahçesi’nde başlayacak.

Bugün çocukların


SAHNEDE BİN ÇOCUK KOROSU

Çankaya Belediyesi Bin Çocuk Korosu saat 16.00’da Anıtkabir’in yanı başında bulunan Anıtpark’ta konser verecek. Atapark, Kuğulu Park, Güvenpark, Bahçelievler gibi Çankaya’nın büyük park ve caddelerinde bando ve HOYTUR’un halk oyunları gösteri yapacak.

Bugün çocukların


BALE VE YÖRESEL GÖSTERİ

Yenimahalle Belediyesi’nin saat 16.00’da Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Salonu’nda düzenleyeceği etkinlikte gitar-keman-bağlama dinletileri, TUBİL Müzik Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu’nun bale gösterimi, Mardin yöresi ve Antalya yöresi gösterisi gerçekleştirilecek.

Bugün çocukların


İLK ÜÇE ÖDÜL VERİLECEK

Gölbaşı Belediyesi’nin Şehir Parkı’nda düzenleyeceği çocuk şenliğinde, bando takımı gösterisi, yüz boyama, masal ve film kahramanları, palyaço eşliğinde miniklerle buluşacak. Uçurtma ve ‘Survivor’ yarışmasında ise ilk üçe giren çocuklara ödül verilecek.

Bugün çocukların


ÇOK SESLİ BAYRAM NOTALARI

Türk Eğitim Derneği(TED) bünyesindeki TED Senfoni Orkestrası, Şef Ahmet Ünlü yönetiminde, saat 20.30’da Ata Sahne’de konser verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!