Bir babanın feryadı

Güncelleme Tarihi:

Bir babanın feryadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 15:46

İnşaat işçisi Coşkun Gökmen, ilik kanseri teşhisi konulan ve Ankara’da tedavi gören 3 yaşındaki kızı Güler’i yeniden yaşama bağlayacak uygun iliği bekliyor. Kızının fotoğraflarıyla hasret gideren baba, “Herkes kan bağışında bulunsun” diyor.

Haberin Devamı

Bolu’da yaşayan Coşkun Gökmen ile Fatma Gökmen çifti, 3 yaşındaki minik kızları Güler Gökmen’i ‘dizlerindeki ağrı’ nedeniyle 5 ay önce hastaneye götürdüler. Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tetkiklerinde, minik Güler’in lösemi hastalığına yakalandığı tespit edildi. Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hemotoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Güler’in tedavisini, mart ayında başlandı. 3 yaşındaki Güler Gökmen'e kemoterapi uygulanırken hastalığının ilerlemesi nedeniyle doktorlar tarafından ilik nakli yapılmasına karar verildi.

Bir babanın feryadı

Haberin Devamı

KAZANDIĞIM PARA ZOR YETİYOR

Bolu'da inşaat işçisi olarak çalıştığını ve kızının hastalığının teşhisi konulduğu günden beri düzenli işe gidemediğini belirten baba Coşkun Gökmen, “Burada(Bolu) çalışıp kızımı görmek ve ihtiyaçlarını gidermek için haftada bir Ankara'ya gidiyorum. 9 yaşında okula giden bir kızım daha var yanımda. Kazandığım para şu an için zor yetiyor” dedi. Hasta olan kızının fotoğraflarına bakarak hasret gideren acılı baba, 3 ay içinde ilik naklinin gerçekleşmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle sesleniyor: “Yetkililer, kızım için uygun iliği bulsunlar. Herkes kan bağışında bulunsun.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!