Beştepe’de gündem yoğun

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de gündem yoğun
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 16:10

Ankaragücü, yeni sezon çalışmalarıyla ilgili adımları hızlı atmaya başladı. Teknik Direktörlüğe İsmet Taşdemir, sportif direktörlüğe Ramazan Tunç’u getiren, futbol şubesini anonim şirkete dönüştüren sarı-lacivertlilerde, yönetim MKE kurumuna da destek ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Liginin Başkent temsilcilerinden Ankaragücü’nde, yeni sezonla ilgili çalışmalar hız kazandı. Teknik Direktörlüğe eski oyuncularından İsmet Taşdemir’i getiren, futbol şubesini anonim şirkete dönüştüren sarı-lacivertliler, bağlı olduğu MKE Kurumu’na destek ziyaretinde bulundu. Kulüp yönetim kurulu üyeleri, Makina Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Genel Müdürü Akif Akgül’ü ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Akif Akgül’e kulübün genel durumu ve yeni sezon yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi. Ankaragücü yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinin kendisini memnun ettiğini söyleyen Akif Akgül, Ankaragücü’nün çok büyük bir marka olduğunu, Ankaragücü’nün MKE Kurumu’nu temsil etmesinin kendisini gururlandırdığını ifade etti. Özellikle yurt dışı seyahatlerinde yaptığı temaslarda temsil ettiği kurumun bir futbol takımı olduğunu söylediğinde bunun hayranlıkla karşılandığını dile getiren Akif Akgül, ‘Ankaragücü’nün başarılı olmasını ve hak ettiği yerlere gelmesini gönülden diliyorum” diye konuştu. Ziyarette, Akif Akgül’e Ankaragücü forması ve atkısı hediye edildi. Akif Akgül de milli piyade tüfeği ve milli tankımız ‘Altay’ın maketlerini hediye etti. 

Haberin Devamı

GÖKSU DÖNÜYOR, ERHAN SIRADA

Transfer yasağını yeniden askıya aldırma çalışmaları yürüten Ankaragücü’nde, takıma kazandırılması gündeme gelen iki isim öne çıktı. Geride kalan sezon, kiralık olarak forma giyen ve 1461 Trabzonspor’a dönen Göksu Alhas’ın, yeniden Başkent’e geleceği belirtiliyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir’in, Kocaeli Birlikspor’dan talebesi olan Erhan Şentürk’ün de sarı-lacivertli formaya yakın olduğu ifade ediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!