Beştepe’de Aksoy dönemi

Güncelleme Tarihi:

Beştepe’de Aksoy dönemi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2022 15:25

Kırmızı-siyahlı ekibin başkanı Niyazi Akdaş, teknik adamla 1+1 yıllık kontrat yaptıklarını belirtip, “Etik olmayan bir şekilde kulüpten ayrılması bizi üzmüştü. Yeniden buluşma biraz da onun telafisi gibi olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, teknik direktör Taşkın Aksoy’la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Akdaş, Aksoy’un kırmızı-siyahlıların eski antrenörlerinden biri olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir insan. Kulübümüzden etik olmayan bir şekilde ayrılması bizi üzmüştü. Bu birliktelik biraz da onun telafisi gibi olacak. Hocamıza güveniyoruz. İyi neticeler alacağımıza sonsuz güvenim var. 1+1 yıllık bir sözleşme imzaladık. Bizim yardımcı hocalarımızla çalışacak. Eskiden çalıştığı ekipti. Daha da ekonomik şartlarda bu işi çözmüş olacağız.”

BU YIL ANA HEDEF LİGDE KALMAK

Haberin Devamı

“Bu yıl ana hedefimiz ligde kalmak. Transferde yapacağımız takviyelerin kalitesine göre de ligdeki durumumuz belli olur. İlk 7’de olursa play-off oynarız. Altında olursak da bu ligde kalacağız. Bu yıl değil ama gelecek yıl hedefimiz play-off. Bu yıl da olur diye çalışacağız. Taşkın Aksoy’a güveniyorum. Hocamız ‘Beni mağdur edenler eski yönetimdeki arkadaşlar’ diyor. Kulüple ilgili kötü bir söz sarf etmedi. Böyle bir şey olsaydı zaten beraber olamazdık. Mağdur edilmesine rağmen, kulübe olan sevgisini, saygısını belirttiği için kendisine teşekkür ediyorum. Davalar da geri çekilecek. Hocamla yeni beyaz sayfa açılıyor.”

TAKIMDA TANIDIĞIM OYUNCULAR VAR

Metin Diyadin’in ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Taşkın Aksoy ise kendisine olan güvenden dolayı yönetime teşekkür ederek, şöyle konuştu: “Takımda tanıdığım oyuncular var. Yüzde 70-80’i altyapıdan oyuncularım. Ekipte de altyapıdan hocalarımız var. Heyecanlıyım. Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. İlk yarı bitene kadar fazla puan toplamak hedefimiz. Ondan sonra yolumuzu daha iyi görürüz. Play-off’u zorlayıp Süper Lig’e çıkmak tabii ki hedeflerimiz arasında ama gerçekçi olmak gerekirse bu yıl kalıcı olmalıyız. Seneye yeni hedefler belirleriz. İyi futbol oynatmak ve oyuncu yetiştirmek hedefimiz.”

Haberin Devamı

CAMİA HAKKINDA OLUMSUZ KONUŞMADIM

“Ayrılığım dönemde camiayla ilgili kötü hiçbir şey söylemedim. Ben her zaman belirttim, ayrıldıktan sonra da hocalarla iletişimdeydim. Hep takip ediyordum. Kötü ayrıldım ama Gençlerbirliği hakkında hep iyi sözler söyledim. O zamanki durum biliniyor. Problemim, yönetimle ve şahıslarla ilgiliydi. Camia ve taraftar hakkında hiçbir zaman kötü söz söylemem, haddime de değildir. Burada seve seve çalıştım ve mutlulukla geldim. 100. yılda çalışmak beni gururlandırıyor. Takımımı güzel günlere taşıyacağız, buna eminim ve çok heyecanlıyım.”

Beştepe’de Aksoy dönemi

YÖNETİM KURULUNDA GÖREVLER DAĞITILDI

Haberin Devamı

Gençlerbirliği’nde hafta sonu yapılan olağanüstü genel kurulda yeni başkan ve yönetimin belirlenmesinin ardından, yönetim kurulu toplantısı sonrasında görevlendirmelerde belli oldu. Başkent ekibinde, “100. Yıl” ve “Üye İşlemleri ve Kabul” başlıkları adı altında iki ayrı komisyon kuruldu. Kulüp Başkanı M. Niyazi Akdaş’ın başkanlığında yapılan toplantının ardından görev dağılımı şöyle gerçekleşti.
Başkan: M. Niyazi Akdaş, Başkan Vekili: Kubilay Güvenç, Genel Sekreter: Sezgin Özkan, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Mehmet Soylu, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan: Sinan Aydın, Sponsorluk ve Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Asbaşkan: Osman Sungur
Sayman: Ahmet Gültekin Bakkaloğlu, Basın ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Emine Toprak, Sosyal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Karahan, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Cem Karakaşoğlu, Özgür Durşen, Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Emre Gökdemir, Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: İsmet Beltan, Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Şener Köseoğlu, Sosyal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Şansser Kadooğlu, Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Murat Güneş, Gelir Getirici Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Fatih Cürebal ve Mehmet Pelesen, Güvenlik ve Emniyetten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Eraslan Er.

Haberin Devamı

8 KİŞİLİK KOMİSYON KURULDU

Yönetim kurulu üyelerinin dışında, Bahar Ceyhan (Sosyal Projelerden Sorumlu), Erdem Göktürk (Kadın Futbolu ve Amatör Branşlardan Sorumlu), Kenan Memiş (Stadyumdan Sorumlu), Savaş Çolakoğlu (Basın ve Medyadan Sorumlu) olarak görevlendirildi.
Bu sezon kuruluşunun 100. yılını kutlayacak olan başkent ekibinde, kulübün marka değerini artırmayı ve çeşitli projelerin planlanarak hayata geçirilmesini yürütmekle görevli, 8 kişiden oluşan “100. Yıl Komisyonu” oluşturuldu. Komisyonda şu isimlere görev verildi: Mehmet Soylu, Esra Özel, Murat Karahan, Şansser Kadooğlu, Özgür Durşen, Şener Köseoğlu, İsmet Beltan, Bahar Ceyhan.
Başkan Niyazi Akdaş, Kubilay Güvenç ve Mehmet Soylu, yönetim kurulunun aldığı karar üzerine ‘Üye İşlemleri ve Kabul Komisyonu’nda yetkilendirildi.

Haberin Devamı

Beştepe’de Aksoy dönemi

TAKIMA MORAL DESTEĞİ

Gençlerbirliği’nde, genel kurulla birlikte yeni döneme başlayan Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleri, antrenmanı ziyaret ederek teknik ekip, oyuncular, personelle sohbet etti ve günün anısına fotoğraf çektirdi. Başkan Akdaş ve yöneticiler, antrenman öncesinde teknik ekipten bilgi alıp, futbolcular ve personele moral verdi. Kırmızı-siyahlı başkent ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradaki hazırlıklarına devam eriyor. Oyuncular, ilk bölümde ritim ve koordinasyona yönelik özel çalışma yaparken, antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada teknik taktik ağırlıklı idmana geçti. Antrenman, şutk ve gol organizasyonu ile tamamlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!