Belediye önüne kent meydanı

Güncelleme Tarihi:

Belediye önüne kent meydanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2019 16:26

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, görev süresinin ilk 100 gününde yapılan çalışmaları, düzenlediği bir basın toplantısıyla anlattı.

Haberin Devamı

Hayata geçirilecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Köse, “Makamın sahibi halkımızdır, biz sadece temsilciyiz” dedi. Vatandaşların taleplerini dinlemek için “Açık Mikrofon Açık Kürsü” ve “Mamak için bir fikrim var” kampanyalarının uygulamada olduğunu belirten Köse, hayata geçirecekleri projeleri şöyle anlattı: “Belediye binamızın dışındaki duvarları kaldırdık. Bu simgesel bir şey aslında ama önemli. Duvarları kaldırıyoruz. Kaymakamlık binamızla aramızdaki duvarları da kaldıracağız ve belediye hizmet binamızın önündeki bölgeyi bir kent meydanına dönüştürmek istiyoruz. Buradaki trafiği alta alarak, şehir meydanı yapmak istiyoruz. Bunu Büyükşehir Belediyesi ve Valilik ile beraber istişare ediyoruz. Belediyemizin önünü bir meydana dönüştüreceğiz inşallah.

Belediye önüne kent meydanı


GÖNÜL SOFRASI KURULACAK


Kurban Bayramı’ndan sonra inşallah Gönül Sofrası Projemizi açacağız. İhtiyaç sahibi ailelerimizi evden alıp gönül soframızda misafir edeceğiz. Kimi zaman bir bakanımız, milletvekilimiz ya da bir şirket yöneticimiz olacak masamızda. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızı soframızda dinleyeceğiz. Ayrıca Kıbrıs Kanyonu projesinde harita çalışmaları bitti, kentsel tasarım çalışmaları yapılıyor. Ekolojik Köy, Hüseyingazi Seyir Terası, cep terminali, yüzme havuzu ve spor kompleksi, Elmadağ Gözlem Evi çalışmalarımız da devam ediyor.” 

BAKMADAN GEÇME!