Bağımlılığı Bırak Hayatı Bırakma

Güncelleme Tarihi:

Bağımlılığı Bırak Hayatı Bırakma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 16:15

Bağımlılıklarla mücadeleye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Yeşilay tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Ankara Şubesi de Eymir Gölü’nde bisiklet turu düzenledi.

Haberin Devamı

Yaklaşık 200 öğrenci ile amatör ve profesyonel sporcu, göl çevresinde hep birlikte bisiklete binerek pedal çevirdi. ‘Bağımlılığı Bırak, Hayatı Bırakma’ projesi çerçevesinde bu yıl 10’uncu bisiklet turunu düzenlediklerini belirten Yeşilay Ankara Şube Başkanı Sevilay Aslan, gençlere ve tüm topluma bağımlılıklara karşı sporu, bisiklete binmeyi ve sağlıklı yaşamı sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Bağımlılığı Bırak Hayatı Bırakma


Aslan, “Baharın gelmesi ile birlikte gençlerimizi doğayla buluşturuyoruz. Yeşilay olarak alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı olmak üzere beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyoruz. Artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. Turun sonunda düzenlenen çekilişte, Yeşilay tarafından katılımcılara hediyeler verildi.

Bağımlılığı Bırak Hayatı Bırakma


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!