ATO’nun ikinci yüzyıl kadrosu

Güncelleme Tarihi:

ATO’nun ikinci yüzyıl kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2022 12:29

Ankara Ticaret Odası’nın yeni yönetim kademeleri belirlendi. 2022-2026 yıllarını kapsayan dönemde ATO Başkanı Gürsel Baran’a, ATO Başkan Vekilleri Halil İbrahim Yılmaz ile Temel Aktay eşlik edecek.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası’nı (ATO) ikinci 100 yıla taşıyacak kadrolar belirlendi. 2023 yılının Cumhuriyet ile yaşıt ATO’nun da 100’üncü yılı olduğunu kaydeden ATO Başkanı Gürsel Baran, “Mayıs ayında Ankara Ticaret Odamızın kuruluş yıl dönümünü kutlayacağız. Küresel ekonominin dönüşüm içinde olduğu bu süreçte Türkiye ile beraber Ankara Ticaret Odamızın ikinci yüzyılını inşa etmek için hep birlikte elimizi taşın altına koyacağız” dedi. ATO’nun 8 ve 15 Kasım’da gerçekleşen seçimlerinde ve ilk toplantılarda tüm yönetim kademeleri belirlendi. Tek listeyle girilen yönetim kurulu seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Adem Ali Yılmaz, Ahmet Akça, Ali Yıldız, Halil İbrahim Yılmaz, Halil İlik, Naki Demir, Nihat Uysallı, Doç. Dr. Ömer Çağlar Yılmaz, Temel Aktay, Yasin Özyolu seçilmişti. Yönetim Kurulu dün gerçekleştirdiği ilk toplantısında kendi içinde görev dağılımını yaptı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay seçilirken, Sayman Üye olarak Adem Ali Yılmaz görev aldı.

Haberin Devamı

MECLİS BAŞKANI DEĞİŞMEDİ

ATO’nun 15 Kasım’da gerçekleşen ilk Meclis Toplantısı’nda Meclis Başkanlığı görevine Mustafa Deryal yeniden seçildi. Deryal’in listesinde yer alan Ali İhsan Özdemir ve Vecdet Fehmi Şendil, Meclis Başkan Yardımcısı olurken, Ayşe Nilay Çelik de Katip Üye olarak seçildi.
Meclis üyelerinden Alaattin Doğan, Ahmet Gültan ve Ömer Faruk Kayaaslan da yapılan oylamada Hesapları İnceleme Komisyonu Üyesi olarak görev aldılar.

HİSARCIKLIOĞLU TEKRAR DELEGE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu delege seçimlerinde halen TOBB Başkanlığı görevini yürüten M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ankara Ticaret Odası Delegesi olarak yeniden seçildi. TOBB Genel Kurul Delegeleri şu isimlerden oluştu: Mustafa Deryal, Halil İbrahim Yılmaz, Erdoğan Özegen, Ali Efe Bezci, Ceyhan Gündüz, Fırat Aslanbaş, Hakan Beker, Hakan Bilgin, Halil Yavuz, Kadir Karapınar, Levent Kırbaş, Macide Özge Kuzu, Mehmet Emin Başer, Mehmet Naci İlci, Mehmet Özbey, Metin Demir, Murat Kopan, Murat Ülkü Karakuş, Mustafa Tekeli, Mücahit Şentürk, Sıtkı Öztuna, Ümit Kılıç, Vecdet Fehmi Şendil, Zeki Kara.

BAKMADAN GEÇME!