Ankara Üniversitesi Ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Ankara Üniversitesi Ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2024 09:08

Ankara Üniversitesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği ‘Ankara Üniversitesi Ödülleri’ sahiplerini buldu. Akademisyenler ve medya temsilcilerinin ödül aldığı törende Hürriyet Gazetesi de ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi’nin (AÜ) bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Ankara Üniversitesi Ödülleri’ töreni, önceki gün ATO Congresium Angora Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, milletvekilleri, TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Osman Mert, rektörler, akademisyenler ve gazeteciler katıldı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar’ın teşekkür konuşması yapmasının ardından, Ankara Devlet Modern Dans Topluluğu, ‘Bir Anadolu Masalı’ adlı gösteriyi sergiledi.

Ankara Üniversitesi Ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

Ankara Üniversitesi Ödülleri sahiplerini buldu

ÜRETMEYE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Törende konuşan YÖK Başkanı Prof.Dr. Erol Özvar, “Üretken ve başarılı akademisyenlerimizin ödüllendirilmesi bundan sonraki çalışmalar için de büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır. Zira bilim, takdir edildiği yere gelir, tekdir edildiği yerden gidermiş” dedi. Törende ödül alanları tek tek tebrik eden AÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da “Ankara Üniversitesi bugünlere gelmişse hepimizin gayretiyle geldi. Sadece ödül alanlar değil en az onlar kadar da diğer akademik ve idari personeliyle bugünlere geldi dolayısıyla bugün ödül alanları kutluyoruz. Ankara Üniversitesi olarak araştırmaya, üretmeye ve bilime katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ankara Üniversitesi Ödülleri sahiplerini buldu

Törende Hürriyet Gazetesi adına ödülü, Hürriyet Ankara Muhabiri Ekin Hazal Doğruyusever Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar’ın elinden aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!