AHİD iftarı

Güncelleme Tarihi:

AHİD iftarı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 15:14

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) tarafından İller Bankası Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geleneksel iftar yemeği, 2 bin Ankaralıyı buluşturdu.

Haberin Devamı

Yemekte yaptığı konuşmada Ramazan ayında birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, “Biz orucumuzu tutuyoruz, akşam eve gelip yemeğimizi yiyeceğimizi, soframızda ne olacağını biliyoruz. Fakat bir hurmayla oruç açan Müslüman din kardeşlerimiz de var, Allah onlara da yardım etsin” dedi.
AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ise, “Bir söz var. Sayın Cumhurbaşkanımız bunu İstanbul için kullanıyor. ‘İstanbul’a hizmet ibadettir’ diye. Ama ben söyle düşünüyorum; özellikle 15 Temmuz’da Ankaralıların ülkesine sahip çıkmasından sonra Ankara’ya hizmetin ibadet olduğunu düşünüyorum. AHİD de bu konuda önemli işler yapıyor. İnşallah bu ibadet yolunda Allah hepimize güç versin diyorum” ifadelerini kullandı. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya da, “Rahmet kapılarının, bereket kapılarının açıldığı bu güzel akşamda bizleri sizlerle buluşturduğu için, bu güzel sofrada oruçlarımızı birlikte açmaya vesile olduğu için AHİD’e ve AHİD’in Genel Başkanı Hilmi Yaman’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İL BAŞKANLARI DA KATILDI

Haberin Devamı

AHİD’in geleneksel iftarına; AK Parti Ankara Milletvekilleri, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile belediye başkanları da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!