Acıları beraber aşacağız

Güncelleme Tarihi:

Acıları beraber aşacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2023 13:57

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), deprem felaketinin ardından Ankara’ya gelen depremzede aileler ile basın mensuplarını Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ndeki iftar yemeğinde buluşturdu. Aileler gazetecilerle sohbet ederek yaşadıklarını anlatma imkânı buldu. AYD Başkanı Sinan Burhan yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Haberin Devamı

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Acıları beraber aşacağız

“Hepinizin acısı bizden daha büyük. Ancak millet ve devlet olarak değerli kardeşlerimize elimizden geldiği kadar katkıda bulunmak bizi teselli ediyor. Devletimiz ilk günden bu tarafa bölgede her türlü hizmeti verdi. Cumhurbaşkanı’mıza ve devlet yöneticilerimize biz teşekkür ediyoruz. Yine parti gözetmeden tüm belediyelerimize teşekkür ediyoruz. Herkes elini taşın altına koydu. Sağcı solcu değil tüm siyasi partiler deprem bölgesi için hizmet ettiler. İletişim Başkanlığı aracılığıyla 200 gazeteci ile geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine gittik. Bizzat oradaki kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Varsa eksiklikleri kamuoyuna bildirdik. Yapılan iyi çalışmaları takdir ettik, yayınlar yaptık. Bu acıları hep beraber aşacağız. Biz bir ve beraber olursak bu ülkede yapamayacağız hiçbir şey yoktur.”

Haberin Devamı

Acıları beraber aşacağız

BİZLER SİZLERİN EMRİNDEYİZ

Programa katılan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı da “Zor bir dönemden geçiyoruz. Allah sabırlar versin. İnşallah devlet ve millet olarak hep beraber bu zor ve acı günleri birlikte atlatacağız. Millet olmanın gereği bu. Biz de ilk günden itibaren deprem bölgesindeyiz. Osmaniye’de, İskenderun’da ve Hatay Arsuz’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aşevlerimiz bütün depremzede vatandaşlara üç tarafta hizmete devam ediyor. 120 konteynerden oluşan kentimizi Osmaniye’de kuruyoruz. Temizlik ekiplerimizin oradaki belediyelere destekleri devam ediyor. Altındağ’da 15 bine yakın depremzede misafirimiz var. Onların da dertlerine derman olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz. Günlük ihtiyaçlarına destek veriyoruz. Ben bu sofrayı hep beraber paylaştığımız için çok mutluyum. Bize düşen bir şey varsa bizler sizlerin emrindeyiz” diye konuştu. Balcı çocuklara çeşitli hediyeler de verdi.

Haberin Devamı

Acıları beraber aşacağız

BAKMADAN GEÇME!