4 yıl hapis istemi

Güncelleme Tarihi:

4 yıl hapis istemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 15:45

Ankara’da korsan veteriner kliniği işlettiği iddiasıyla hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan 26 yaşındaki ünivesite öğrencisi Melike Koparan’ı ölümle tehdit ettiği ileri sürülen G.S.’nin yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

Muğla’da yaşayan üniversite öğrencisi hayvansever Melike Koparan, cins köpekler sattığını öğrendiği G.S. ile sosyal medya üzerinden tanıştı. Koparan internet üzerinden yaptıkları yazışmalardan, G.S.'nin kliniğe çevirdiği Ankara'daki evinin mutfağında köpek ameliyatları yapıp, yetiştirdiği köpekleri satarak korsan veterinerlik yaptığını öğrendi ve Bodrum Cumhriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Koparan, şikayetçi olduğu G.S.’nin sosyal medya sitelerinden ve cep telefonundan gönderdiği mesajlar ile kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek hakkında dava açtı.

DURUŞMAYA KATILMADI

G.S., 4 yıla kadar hapsinin istendiği davanın ilk duruşmasına katılmadı. Mahkeme heyetine ifade veren davacı Melike Koparan, “G.S., hakkında suç duyurusunda bulunduğum için beni tehdit etti. Sosyal medyadan 'Bodrum'a gelip, seni bulup, öldüreceğim. Beni nasıl şikayet edersin? Senin yüzünden işimden oldum, köpekleri satamadım' yazılı mesajlar atıp, cep telefonuma SMS'ler göndererek dört ay boyunca tehdit etti. G.S., bununla da kalmayıp, fotoğraf ve telefon numaramı müstehcen sitelerde paylaşıp, beni karalamaya çalıştı" dedi. Hakim, Ankara'da yaşayan sanık G.S.'nin talimatla ifadesinin alınmasına karar verip, duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

DHA muhabirinin telefonla ulaştığı G.S. ise Koparan'ın kendisinden ücretsiz köpek talep ettiğini belirterek, "Yapılacak bir şey yok. Dava açılmış ben de ifademi vereceğim. Cins yavru köpeklerimi parasız almak istedi. Ayrıca benimle yakın ilişkiye girip yuvamı dağıtacaktı. Ben bu tekliflerine 'hayır' dediğim için de iftira atmaya başladı. Veteriner değilim. Köpeklerim yavruladığında satıyorum. Bu nedenle bu kişiye sert tepki gösterdim. Zaten bu konuda polise ifademi verdim. Gerçekler mahkeme sürecinde ortaya çıkacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!