25. Uluslararası Ankara Caz Festivali başladı

Güncelleme Tarihi:

25. Uluslararası Ankara Caz Festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2021 16:51

Uluslararası 25. Ankara Caz Festivali’nin açılış konseriyle başladı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Cazın Kartalları Orkestrası’na vokalist Yıldız İbrahimova eşlik etti.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteklediği ve Caz Derneği’nce düzenlenen 25. Uluslararası Ankara Caz Festivali başladı. Uzun soluklu caz çalışmalarının önemine ve zorluklarına vurgu yapmak için bu yıl, ‘Cazda Sürdürülebilirlik’ temasıyla düzenlenen festivalin ilk konserinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı Cazın Kartalları Orkestrası ve Yıldız İbrahimova sahne aldı. İbrahimova ve Cazın Kartalları orkestrası, Ankaralı cazseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

25. Uluslararası Ankara Caz Festivali başladı


24 EKİM’DE SON KONSER

Festivalde, Caz Derneği 25. Yıl Özel Ödülü, caz sanatçısı Tuna Ötenel’e verildi. Katkılarından dolayı da Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürü Ziya Taşkent’e plaket takdim edildi. Sanatseverler, 24 Ekim akşamına kadar devam edecek festivalde bazı etkinliklere ücretsiz katılabilecek. Bu akşam saat 19.00’da CernModern’de Kerem Görsev Trio’nun sahne alacağı festivalin programına ‘www.cazdernegi.org/festivals/ankaracazfestivali’ adresinden ulaşılabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!