19 Mayıs pislik içinde

Güncelleme Tarihi:

19 Mayıs pislik içinde
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 17, 2018 15:07

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı’na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor. Okurumuz Fikret Özer 19 Mayıs Stadı'nın kirliliğine dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Â

19 Mayıs pislik içinde

 * BU fotoğraf, geçen haftaki Gençlerbirliği-Galatasaray maçında çekildi. Yer 19 Mayıs Stadı. Görüldüğü üzere, stat ve koltuklar pislik içinde. Buraların temizlendiğini sanmıyorum. Her gittiğimde durum bu. Ayrıca içeride neden çekirdek sattırırlar bunu da anlamış değilim. Buralarda sigara içmek yasak, ama dinleyen kim! Bu işlerden sorumlu kamu görevlileri ne iş yaparlar birileri bunu lütfen açıklasın. Ha, derlerse ki, ‘Biz şeref tribününde otururuz oraları bilemeyiz’, ona diyecek sözüm yok. Yenikent Stadı’nın da farkı yok buradan. Seyircimiz maça gelmiyor diye mangalda kül bırakmayan kulüp yöneticileri ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerinin dikkatine sunuyorum.
Fikret ÖZER

Haberin Devamı

19 Mayıs pislik içinde

MOGAN KIYILARI NEDEN BÖYLE?

* GÖLBAŞI’nda Mogan Gölü temizlenmiyor muydu, halen böyle duruyor?

Â

19 Mayıs pislik içinde


EGO OTOBÃœSLERÄ° DURMADAN GÄ°DÄ°YOR

* ARTIK işimizden, gücünüzden, ekmeğimizden olma derecesine geldi bu olay. Yapracık TOKİ Konutları’nın olduğu 50431 numaralı durakta EGO otobüsleri durmadan yoluna devam ediyor. Bu konu hakkında defalarca şikâyette bulunduk fakat düzelmedi. Her sabah bu olayı defalarca yaşamaktan bıktık artık. Doluluk oranını bahane ediyorlar. Madem bu kadar doluysa sefer sayısının arttırılmasını istiyoruz.

19 Mayıs pislik içinde

BEN DÜŞÜYORDUM ENGELLİ NE YAPSIN?

* BAŞKENT Ankara’daki engelli yürüme parkurları bu durumda. Çankaya Belediyesi önünde iki gün önce, görme engelli olmadığım halde az kalsın düşüp kafamı çarpıyordum. Peki görme engelliler ne yapsın?
KurtuluÅŸ AKYOL

Haberin Devamı

19 Mayıs pislik içinde

ÇATIYA KEDİ KAFESİ KURUYORLAR

* FOTOĞRAFTAKİ yer Necatibey Caddesi’nde faaliyet gösteren Hacı Baba Kuru Kahvecisi’nin arka bahçesi. Bahçe hizasındaki çatıya tüm uyarılarımıza rağmen kedi kafesi kuruyorlar. Kedileri başka yere attıklarını söylüyorlar ama akıbetleri belli değil.

19 Mayıs pislik içinde

BU GÖRÜNTÜYE VERGİ İSTİYORLAR

* BALGAT’ta Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde Çankaya Belediyesi şu görüntülere rağmen benden çevre ve temizlik parası istiyor.

19 Mayıs pislik içinde

KAZAYA YOL AÇABİLİR

* AŞIKPAŞA Mahallesi Rüya Sokak’ta yoldaki Türk Telekom’a ait altyapı kapağı kazaya mahal verecek şekilde bırakılmıştır.

Haberin Devamı

KÖPRÜ ALTI SEYYAR SATICI DOLU

 * SIHHİYE Köprüsü’nün altında sabah saatlerinde seyyar satıcılar oluyor, Büyükşehir Belediyesi zabıtası bu konuyla hiç ilgilenmiyor.

ÇAYYOLU DOLMUŞLARI YETERSİZ

* ÇAYYOLU-Kızılay dolmuş hattı son derece yetersizdir. Herkes metroyu kullanamıyor, sefer ve dolmuş sayısının artıtılmasını istiyoruz.

PAZAR YERİ 5 YILDIR AÇILAMADI

* ETLİK Aşağı Eğlence Mahallesi’ndeki Osmanlı Pazarı’nın arkasında yer alan sosyal merkez ve pazar yeri 5 yıldır açılamıyor. Belediye para ödeyemediği için müteahhit teslim edemiyor. Mahalleli mağdur, pazar alışverişi için uzağa gitmek zorunda kalıyor. Görüntü kirliliği ve etrafında toplanamayan moloz yığını da ayrı bir sıkıntı.

BAKMADAN GEÇME!