102. yıl mesajları

Güncelleme Tarihi:

102. yıl mesajları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2021 14:41

Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 27 Aralık Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102. yıl dönümü nedeniyle yayınladıkları mesajlarda özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

Vasip Şahin: Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için azimle çalışma kararlılığında olan Ankaralılar adına, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Ankara’yı teşriflerinin 102. yıl dönümünde şükran ve minnetle yâd ediyor; İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum.     

102. yıl mesajları


Mansur Yavaş: Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor, Ankaralı hemşehrilerimin ve milletimizin Kızılca Günü’nün 102. yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyorum.

102. yıl mesajları


Gürsel Baran: Zor şartlarda, bir an bile tereddüt etmeden harekete geçen Ankara’nın yiğit Seymenleri, Bacı Erenleri gibi bizler de 102 yılın ardından aynı kararlılıkla kentin ve ülkenin gelişimi için çalışmaya devam ediyoruz. Asırlık Ankaralı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha ‘iyi ki geldin’ diyor, Ankara’nın bayramı olan 27 Aralık’ı gururla kutluyorum.

102. yıl mesajları


Halil İbrahim Yılmaz: Başımız dara düştüğünde ne yapmamız gerektiği, 102 yıl önce Atatürk’ün Ankara’ya gelerek söyledikleri ve yaptıklarında saklıdır. O ruhu hiç yitirmeden geleceğe yürümek görevimizdir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102’nci yılını kutluyor, bu vesileyle şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!