10 engelliye akülü araç

Güncelleme Tarihi:

10 engelliye akülü araç
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 17:47

Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle, 10 engelliye akülü araç hediye etti. Kocatepe Kültür Merkezi’ndeki programda araçlarına kavuşan engelliler, doyasıya eğlendi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) tarafından, Engeliler Günü dolayısıyla Kocatepe Kültür Merkezi’nde eğlence programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker, belediyenin engellilerle ilgili bir çok projeye imza attığını ifade etti. SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek de salondaki engelli vatandaşlara, “Bizler sizleri çok seviyoruz. Gönlümüz her zaman, yılın 365 günü sizinle” diye seslenerek, “Belediyelerin sosyal projeleri içinde en önemlisi, engelli ve yaşlılara verilen hizmetlerdir” dedi.

‘HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRACAK’

Programda, Planet Aile Yaşam Merkezi’nin engelli üyelerinden oluşan gruplar, salonu dolduran engelli ve engelli yakınlarına, eğlence dolu anlar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, Merkez’in Ritm Grubu’nun yaptığı gösteri, engelli vatandaşlardan oluşan seymenler ve dans grubunun gösterileriyle, salona renk kattı. Engelli üyeler tarafından sergilenen komedi dans gösterisi ise salonda bulunanları güldürdü. Eğlencenin ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 engelliye akülü araç hediye edildi. Engelliler de akülü araçların kendileri için çok büyük önem taşıdığını ve hayatlarında büyük kolaylık sağlayacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!