1 ayda 3 defa kazıldı 11 ayda asfaltlanmadı

Güncelleme Tarihi:

1 ayda 3 defa kazıldı 11 ayda asfaltlanmadı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 15:58

Çankaya’ya bağlı Aşıkpaşa Mahallesi 220.Cadde’nin, altyapı çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen yolu 11 aydır asfaltlanmayı bekliyor.

Haberin Devamı

Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre caddenin yaklaşık 150 metrelik bölümünde, 2016 Nisan ayında elektrik, su ve doğalgaz altyapı çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında cadde yolu 1 ay içinde art arda 3 kez kazıldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kazılan alanların üzeri toprakla örtüldü ancak asfaltlanmadı. Aradan geçen sürede yolda çökmeler meydana geldi. Cadde üzerinde ikamet eden vatandaşlar da çalışma yapılmamasına tepki gösterdi.

NİSANDA ASFALTLANACAK DENİLDİ

Altyapı çalışması yapan kurumların ilgisizliğinden yakınan Aşıkpaşa Mahallesi muhtarı Murat Özden ise şunları söyledi:
“11 aydır asfaltlanmıyor. Sırasıyla su, doğalgaz ve elektrik altyapısı için kazıp, çalışma yaptılar. Ama üzerini asfaltlamadan gittiler. ‘Burayı kim yapacak’ diye sorduğumuzdaysa diğer kurumun üzerine atıyorlar sorumluluğu. Büyükşehir Belediyesi ‘Nisan ayında yapacağız’ dedi ama daha önce de bugün, yarın geleceğiz diye oyalamışlardı. Mahalleli mağdur olduğu için bize şikayette bulunuyor. Umarız bu defa çalışma yapılır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!