Vali Demirtaş: Çalışan ve üreten kadın baştacımızdır

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş: Çalışan ve üreten kadın baştacımızdır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 14:48

Vali Demirtaş: Çalışan ve üreten kadın baştacımızdır

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA İş Kadınları Derneği (İŞKAD) yönetiminin ziyaretinde konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Çalışan ve üreten kadın baştacımızdır” dedi.
Yapılan seçim sonucu Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) Başkanı olan Berman Mantı, Başkan Yardımcısı Ayşe Aslan, yönetim kurulu üyeleri Sakine Gökdoğan, Aslı Battı Özbiçer ve Genel Koordinatör Ufuk Armağan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. İŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Berman Mantı, İŞKAD’ın 19 yıl önce Türkiye’de bir ilki başlatarak kadının üreterek ülke ekonomisine katkı sunması, kadının her platformda kendini ifade etmesi gerektiği için kurulduğunu söyledi. Mantı, “Adanamız coğrafi ve iklim yönünde bereketli ve üretken. Adana’da yaşayan kadınlarımızda Adana gibi üretken ve beceriklidir. Kadının ev yerine her alanda üretime destek vermesi gerektiğini düşünüyor bu anlamda projeler üretiyoruz" dedi.
'ÇALIŞAN KADIN PRENSİPLİDİR, DİSİPLİNLİDİR'
Adana Valisi Mahmut Demirtaş ise, “Çalışan kadın prensiplidir, disiplinlidir. Zamanı çok iyi kullanır. Ev hanımlarının iş yükü de fazladır. Onlarda düzenlidirler. Hem anne hem eş olan kadınlarımız aynı zamanda ekonomiye katkı koyup, üretim yapıyorlarsa hepsi bizim baştacımızdır. Kent yararına, kadın yararına, çocuklarımızın yararına, halkımızın yararına olan her projenizin yanında olur, destek veririz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!