Kızıldağ Futbol Turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Kızıldağ Futbol Turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2019 10:49

Kızıldağ Futbol Turnuvası başladı

Haberin Devamı


ADANA, (DHA)- ADANA'nın Karaisalı ilçesinde Kızıldağ Yaylası'nda bu yıl 8'incisi düzenlenen Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası, Pirilispor ve Aktaş Yapı Hacı Musalıspor takımları arasında oynanan karşılaşma ile başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sertaç Durak ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı. 
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, Karaisalı Belediyesi ile organize ettiği ve sponsor olduğu Kızıldağ Aytaç Durak Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ve 16 takımın 4 grupta mücadele verdiği Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası, Pirilispor ve Aktaş Yapı Hacı Musalıspor maçıyla start aldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı turnuvanın açılış maçında başlama vuruşunu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sertaç Durak ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaparken, Aktaş Yapı Hacı Musalıspor karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. 

TURNUVAYA KATILANLAR
Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası'na Yağıbasanspor, Gülçük E. Küçük Çınarspor, Gildirlispor, Eğlence Birliğispor, Aktaş Yapı Hacı Musalıspor, Kuşçusofuluspor, Döşekevispor, Pirilispor, Armida İnşaat Çatalanspor, Torunsolaklı Farsakspor, Çakallıspor, Salbaşspor, Topalakspor, Çukur Çömelekspor, Çalık Yapı Kaşobaspor, Yağıbasan Akkuşspor takımları katılıyor. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!