Yenikapı beraberliği

Güncelleme Tarihi:

Yenikapı beraberliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 17:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla pazar günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan ve aynı anda Ankara Kızılay Meydanı’nda da gerçekleşecek ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde, Başkent’te de siyasi kadrolar birlilk ve beraberlik mesajı verecek.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’la beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yenikapı’da katılacaklarını açıkladıkları mitingin Ankara ayağında CHP ve MHP’yi Ankara il başkanlıkları temsil edecek. Büyük katılım olması beklenen mitingde, Kızılay Meydanı’nda kurulacak platformda Yenikapı’da liderlerin konuşmaları ekranlardan Ankaralılara yansıtılacak. 

MUHALEFET DE KIZILAY’DA OLACAK

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, AK Parti ve MHP il başkanlarıyla görüşmeleri yaptıklarını belirterek, “Ulusal mutabakat konusunda birlik ve beraberlik içerisindeyiz. O birlik ve beraberliğimizi çok ciddi bir şekilde devam ettiriyoruz. Pazar günü de bir aksilik olmazsa saat 17.00’de Kızılay Meydanı’nda bir arada olacağız” dedi. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya da, AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı ve CHP İl Başkanı Keskin ile istişarelerde bulunduğunu kaydederek şöyle konuştu:
“Bu program için milli bir mutabakat var, kitlelerimiz katılıyor. Ben büyük bir ihtimalle sayın genel başkanımızla İstanbul’daki mitingde olacağım. İl başkan yardımcılarımızdan programa katılacak arkadaşlarımız var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!