Yeni bir dijital eğitim platformu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Yeni bir dijital eğitim platformu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 16:54

İlkokul birinci sınıftan lise sona kadar tüm öğrenciler için 5 bin ders videosu, 60 bin sorunun yer aldığı yeni bir dijital eğitim platformu açıldı.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden eğitim veren platformlar her geçen gün artıyor. Bunlardan biri de Keremoğlu Özel Eğitim kurumlarının ‘www.dersteyim.com.tr’ projesi ile Türkiye’de tüm öğrenciler için kapsamlı bir eğitim platformu oluşturması hedefleniyor. ‘Dersteyim’ ilkokul birinci sınıftan lise 12’nci sınıfın sonuna kadar tüm sınıfları ve dersleri kapsayan ders anlatım ve sınav sistemini öğrencilerin erişimine açıyor. Keremoğlu Özel Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Eraslan, öğrencilerin bu sayede zaman ve mekân sınırlaması olmadan özgürce öğrenecekleri, dersi istedikleri sayıda tekrar edecekleri, öğrenme düzeylerini ölçebilecekleri ve kişiye özel sınav sonuç raporları alacakları bir sistem oluşturmaktan gurur duyduklarını belirtti. Eraslan, “Geleceği önceden görmenin avantajı ile ‘Dersteyim’ için 3 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Dersleri ‘dersteyim.com.tr ‘de yıllardır çok başarılı öğrenciler yetiştiren, bir öğretmen kadrosu, dijital tahtalarda anlatıyor” dedi.

Haberin Devamı

5 bin ders, 60 bin soru

belirten Eraslan “Öğretmenlerimizin animasyonlar ve soru çözümleri eşliğinde anlattıkları dersler, değişen müfredata göre anlatıldı. Tüm sınıf gruplarında tüm yılın ders anlatımlarını kapsayan‘dersteyim.com.tr’  ile çocuklarımızın evlerine her gün ve her branşta özel bir öğretmen gelecek. Üstelik öğrenme hızını öğrencimiz kendisine göre ayarlayabilir, dersi istediği sayıda tekrar edebilir. Soru bankamız için ayrı bir grup öğretmenimiz çalışıyor. Tüm öğrencilerimiz için konu sonlarında o konudaki öğrenme düzeyini ölçen konu tarama testleri yer alıyor” diye konuştu.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!