Gelecek tehlikede!

G.SARAY için sezonun son maçına 3.’lük iddiasıyla çıkmaktır sorun olan. Üst üste 2 sezon ilk 3’ün dışında kalmaktır G.Saray için düşündürücü olan. Birkaç sezon önce ivmeyi yakalayıp şampiyonluklar yaşayan G.Saray’ın pike yapmasıdır korkutucu olan.

Haberin Devamı

Ciddi borçlara rağmen tedbir almayan yönetimi ile Galatasaray’ın geleceğidir tehlikede olan. Gelecek sene yeni sistemi ile yeni oyuncular geleceği için, “Eyvah eyvah” denmesidir gerçek olan.

KOCAMAN MÜDAHALE

Ligi 3. bitirme şansını son maça bırakan Galatasaray için Adanaspor’un ne yapacağından çok, kupa zaferiyle gelen Konyaspor’un ne yapacağı daha önemliydi. Zira moral ve öz güven açısından yüksek seviyede olan Konyaspor ilk yarıda oyunda varlığını hissettirdi.

İlk yarı, Galatasaray açısından rakibe fazla şans vermediği bir oyuna sahne oldu. Galatasaray, bu sezon klasik haline gelen ikinci yarı düşüşlerinden birini yine yaşarken, golü bulan Konyaspor hem skoru hem de oyunu eşitledi. Fakat, o ana kadar maçın açık ara en iyi oyuncusu Fofana’yı oyundan çıkaran Aykut Kocaman, Tudor ve Galatasaray’ı rahatlattı hatta maçı kazanmasını sağladı.

Haberin Devamı

HER ŞEY DEĞİŞECEK

İşler iyi gitmiyorken yine atmaya devam eden biri vardı. Galatasaray taraftarı Bruma gidiyor diye üzülmesin. Sinan Gümüş, Yasin ve Rodrigues gibi yetenekli oyuncular var. Bu cevher oyuncuların ihtiyacı olan sadece, onlara güven verecek, onları anlayacak ve doğruyu gösterip doğru yönlendirecek bir teknik adam. Bruma’yı 12’ye alıp, 15’e satmak değil maharet. Sinan’ı iyi hazırlayıp satabiliyorsan yöneticisindir.

G.Saray için ligi 4. bitirmek, transfer planlamasından sezon programına kadar bir çok şeye etki edecek önemli bir sonuç. Gelecek sene, ligi erken açacak, çok fazla maç yapacak, en az 2 kulvarda savaşacak, iddialı olacak ve düşüş yaşayacak bir Galatasaray göreceğiz. Umarım Tudor ve yönetim bu ciddi farkı göz önünde bulundurur. Yoksa ne Tudor, ne de yönetim yerinde kalır...

Yazarın Tüm Yazıları