İnanınca oluyor...

Süper Ligde kaybetme lüksünü çoktan yitirmiş olan Adanaspor, ligin ilk yarısına damga vuran namağlup lider Başakşehir karşısında son haftaların en iyi mücadelesini sergileyip, gol de atarak haftayı puanla kapatmasını bildi.

Haberin Devamı

Gerek defansta gerekse ofansta her oyuncu canla başla çalışarak adeta ‘Biz iyi bir ekibiz, Bu takım ligde kalacak’ mesajı verdi. Geçtiğimiz hafta Kayserispor’u yenerek ligi yeniden başlatan Turuncu Beyazlılar, bu altın değerindeki puanla yarışı devam ettirdiğini de göstermiş oldu. Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var sonra da ara gelecek.

Eyüp Arın ve ekibiyle iyi bir hava yakalayan mücadele azmini üst sıralara taşıyan Toros Kaplanı yeni hocası (Lisansı yetişmediği için maçı tribünde izleyen)  Levent Şahin’le de yakaladığı bu havayı ve inanmışlığı devam ettirirse bu takım yine ligde kalır, hatta daha üst sıralara tırmanır ve Adana’nın gururu olur. Yeter ki bu inanmış futbolcu topluluğuna yöneticiler ve Adanalılar da inansın. Yalnız yapılması gereken birkaç takviye… Gerisi kendiliğinden gelir.

Haberin Devamı

ALKIŞLIK MÜCADELE

Maça gelince, baştan sona çok istekli, topa iyi basan her alanda pres yapan bir Adanaspor izledik Başakşehir karşısında. Kalesinde gol gören Hayrullah’ın sakin ve topu sürekli ileri oynaması defansı da rahatlattı güven verdi. Geride Diago, Ramos, Didi ve Renan Diniz her zamankinden daha dikkatli daha çabuk ve istekliydiler. Foguinho hem defansa yardım etti hem de ileriye top taşıdı.

Ortada takımın maestrosu Bekir iyi maçlarından birini çıkarırken, Koman rakibin ataklarını önlerken iyi de pres yaptı çok çalıştı. Cem canla başla mücadele ettiği attırdığı goldeki asisti de çok güzeldi. Magaye o kadar çok oyaladıki rakip defansı adeta başlarını döndürdü, uzun bir aradan sonra gol de atması kendisinin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi.

Oyunda kaldığı süre içerisinde Ahmet Dereli de elinden geleni yapanlardandı. Gol yollarında kendisini biraz geliştirse, biraz becerikli olsa takıma daha yararlı olur. Lider karşısında oynanan oyun ve puanı hakeden mücadele tüm kesimlerce alkışlandı. Devamını gelecek maçlarda göreceğiz.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Son haftalarda yerli hocalarla doğru oynayan ve gol atabilen puanlar da kazanan Adanaspor’da şimdi yapılması gerekenlerin başında tabi ki transfer geliyor. Yeni hoca Levent Şahin’in de katkılarıyla takıma kazandırılacak futbolcuların başında santrafor yani gol atabilecek bir oyuncu geliyor. Defansa, orta sahaya ve takımı ileriye taşıyacak sürükleyici bir oyuncu ile Süper Lig’de kalınır. Spor kenti Adana da bu katkıyı verir ve güzel günler gelir. Ben tüm kalbimle inanıyorum “Güzel günler göreceğiz Adanam”…

Haberin Devamı

Adana da bu katkıyı verir ve güzel günler gelir. Ben tüm kalbimle inanıyorum “Güzel günler göreceğiz Adanam”…

 

Yazarın Tüm Yazıları