Alışveriş Cini

Ünlülerden anne bebek stilleri

11 Ocak 2012
Hollywood'da son dönemde bir moda var ki diğer trendlerin hepsinden pek bir ayrı, pek bir ilginç; anne olmak! Ünlüler ardı arkasına hamile kalıp çocuk sahibi olurken, tabii ünlülerin stil fotoğraflarında artık olmazsa olmaz bir ayrıntı daha eklendi.

Ellerinden tuttukları bir çocuk, kucaklarına aldıkları bir bebek veya da bir puset! Çocuktan aksesuarmış gibi bahsetmem yanlış anlaşılmasın. Çocuk tabi ki de bir annenin hayatında en özel ve en anlamlı yere sahip ancak bu fotoğrafların hepsinde olmasa da bazılarında daha çok bir aksesuar olarak kullanıldıklarından şüpheliyim!

Alışveriş Cini

Victoria Beckham sık sık karşımıza her zaman iki dirhem bir çekirdek giydirdiği oğulları ile çıkıyor. Hem çocuklar hem de Victoria tabi ki her zamanki gibi iddialı bir şıklık yarışına girmişler. Beckham ailesine yeni gelen kız bebek Harper Seven Beckham'ın ise neler giyeceğini ve büyüyünce nasıl bir şey olacağını merakla bekliyorum!

Alışveriş Cini

Natalie Portman, kocası Benjamin Millepied ve bebekleri Aleph market alışverişine gidiyor. Natalie gayet rahat ve salaş giyinmiş, zaten bebekle çıkılan market alışverişi için gayet uygun. Ama kocası Benjamin hiç mi çocuk tutmamış elinde acaba? Bu nasıl bir tutuş, zavallı Aleph düştü düşecek!

Yazının Devamını Oku

Sokak Modasının Prensesi: Olivia Palermo

1 Kasım 2011
Onunla hala tanışmadıysanız sizi sokak modasının prensesi Olivia Palermo ile tanıştırayım. Kendisi Amerikan sosyetesinden. Bir reality show aktrisi olmasının yanı sıra tam bir moda ikonu. Öyle ki Olivia Palermo'nun taktığı bir çanta bir anda sezonun arzu nesnesi haline gelebiliyor, birçokları onun stilini kendine ilham kaynağı olarak belliyor.

Olivia Palermo özellikle de sokak modasında iddialı. Çünkü o ucuz parçalarla lüks parçaları bir araya getirmeyi seviyor. Profesyonel hayatında aslında pek bir işi yok denebilir ama stil konusunda gerçekten başarılı ve örnek alınası. Bakalım Olivia Palermo neyi nasıl giyiyormuş? Olivia Palermo gibi giyinmek ve onun gibi mükemmel görünmek isteyenler bu yazıda aradıklarını bulacak!

Olivia Palermo'nun stilini görmek için tıklayın!


Alışveriş Cini

Yazının Devamını Oku

Kemer dosyası

13 Ekim 2011
"Bu kıyafetin üzerine hoop bir kemer bak nasıl güzel oluyor" gibi cümleleri siz de benim gibi pek çok kereler söylemiş ya da duymuş olmalısınız. Kemer her daim kıyafetin şekil şemalini değiştirebilecek, ona renk ve detay katacak sihirli bir aksesuar.

Son dönemde ise kemer kullanımı defilelerde yaygınlaşırken, sokaklarda ise farklı formları ile bir vazgeçilmez haline geldi. Altın çağını yaşayan kemerler artık her kadının dolabında geniş bir çekmeceyi hak ediyor! Demem o ki sevmediğiniz elbiselerinizi pantolonlarınızı hemen bir kenara atmayın, onları bir de kemerle görün. Belki de fikriniz değişir!


Haberin devamını okumak için tıklayın!


Alışveriş Cini

Yazının Devamını Oku

Yüz Şeklinize Göre Güneş Gözlüğünüzü Seçin!

18 Ağustos 2011
Hazır yaz sonu yaklaşmış ve güneş gözlükleri de indirime girmeye başlamışken, yeni bir çift güneş gözlüğü almak hiç de fena fikir değil. Bu aralar güneş gözlükleri benim de alınacaklar listemde başı çekiyor. Ama yeni bir güneş gözlüğü almadan önce yüz şeklinizi ve size cuk oturacak veya tam tersi "başkasınınmış gibi" duracak modelleri tanımak çok kilit bir nokta.

Öyleyse şimdi saçlarınızı iyice geriye itin, bir aynanın karşısına geçin ve yüzünüzü inceleyin. Elmacık kemikleriniz çıkık mı? Çeneniz sivri mi, belli belirsiz mi yoksa köşeli mi? Yüzünüz ince uzun mu yoksa yuvarlak mı? Belirgin köşeleriniz var mı? Peki ya alnınızın yapısı nasıl? Bütün bunların cevabını verdikten ve yüzünüzü bir güzel incik cincik inceledikten sonra sıra geldi şu yüz şeklinize bir isim vermeye.



Alışveriş Cini

Oval
Oval yüz şekli en dengeli ve sorunsuz yüz şekli. Eğer siz de oval yüzlere mensupsanız şanslısınız demektir. Çıkık elmacık kemikleri, alına göre biraz daha dar olan bir çene yüz şeklinizin en belirgin yönleri. Alnınızın genişliği, gözlerinizin yapısı her şey öyle dengeli ki, neredeyse altın oranı tutturdunuz!

Yazının Devamını Oku

Moda cesaret ister!

28 Temmuz 2011
Moda elbette ki güzel görünmek, şık görünmek üzerine kurulu bir oluşum ancak biraz cesaret olmazsa olmaz.

Bunu kanıtlarcasına, aklımıza gelen en ünlü moda ikonları hep stillerinin bir yönüyle dudak uçurtacak kadar cesur olabilenler olmuş. Kimi dekoltesi kimi absürtlüğü kimi renkleri ile hep hakkında konuşturmuş, belki pek çok kez eleştirilmiş ancak bir şekilde diğerlerinden farklı olabilmeyi ve dikkat çekebilmeyi başarmış. Bu hafta modanın en cesur 6 moda ikonunu ele alıyoruz, hazır mısınız?



Alışveriş Cini

Yazının Devamını Oku