Yılın galibiyeti

G.SARAY dünkü maça, evinde oynadığını hissettirecek şekilde baskılı ve istekli başladı.

Haberin Devamı

Bu baskılı başlangıç uzun sürmese de oyun G.Saray’ın kontrolünde devam etti. Çünkü Juve akordu bozuk takım gibiydi ve bunun başlıca sebebi de Pirlo idi. Organizatörü olmayınca sallanan Juve durumu kurtarmaya yönelik oynamaya başlamışken asıl yardım yukarıdan “beyaz örtü” ile geldi. Maçın ertelenemesinin her iki takıma da etkisi oldu.
1-Juventus yarım saatini yediği maç oynadı.
2-Juve temizlenen ama bozulan zemini genelde iyi kullandı.
3-G.Saray küçük de olsa Kopenhag tehlikesini atlattı.
4-Cimbom erteleme ile zemini kaybetti ama taraftarını kazandı.

KÖTÜ BAŞLADI

ERTELEME maçın stratejisini değiştirdi. Önceki gün maça baskılı, istekli başalayan G.Saray devreye 15 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen dün maçın ortasındaymış gibi rölantide başladı. Bunun 2 sebebi olabilir. Birincisi G.Saraylı oyuncular maça fizik ve psikolojik olarak iyi ve tam hazırlanmamış olabilir. İkincisi bu Mancini’nin verdiği bir taktik olabilir... Bazen uzun vurmak da bir taktiktir ve gerekli olduğu zamanlar vardır. Galatasaray bunu 1 defa düzgün yaptı ve Sneijder golü attı.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ BİTİRDİ

G..SARAY kendine 2. yarı 10 dakika sonra geldi ve maç dünkü başlangıcına döndü. Buffon haricinde her kaleci Drogba’dan o golü yerdi. Ama Buffon da bir yere kadardı ve Sneijder noktayı koydu. Sonuna kadar mücadele eden, iyi konsantresi ile az pozisyon verip maçı hak ederek kazanan G.Saray’ı tebrik ediyorum.

MAÇIN İYİSİ

Devre arası gider mi bilemeyiz ama giderayak büyük iş yaptı Sneijder.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Maçın zevkini, havasını ve güzelliklerini alıp götüren kötü zemin.

HAKEM:

Net, kararlı ve tavizsiz maç yönetti.

Yazarın Tüm Yazıları