Yavuz Bingöl'ün gönlü erken seçimden yana

Güncelleme Tarihi:

Yavuz Bingölün gönlü erken seçimden yana
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 12:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan yakınlığıyla bilinen Yavuz Bingöl, erken seçimi Türkiye açısından daha sağlıklı bulduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığından ötürü sık sık eleştirilen, "Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasını çok insani bir şey" sözleriyle tepki çeken Yavuz Bingöl, koalisyonların uzun ömürlü olmadığını belirterek, erken seçim yapılması gerektiğini söyledi.

Posta gazetesinin cumartesi eki 'Cumartesi Postası'ndan Neslihan Yavuzcan'a konuşan Bingöl, "Koalisyon olacak mı sence?" sorusuna: "Dünyanın hiçbir yerinde koalisyonlardan sonuç çıkmıyor, ömrü uzun olmuyor. İki yıl sonra kargaşa, kaos olacağına şimdi seçim olsun. Erken seçimi, ülkenin geleceği açısından daha sağlıklı buluyorum." yanıtını verdi.

"DOSTUMU, DÜŞMANIMI ÖĞRENMİŞ OLDUM"

'İnanılmaz derecede yalnızlaştığını' söyleyen Yavuz Bingöl şöyle devam etti: "Bu kadar mı hoşgörüsüz, sevgisiz olmuşuz. Bir anda, topyekûn yok etmeye çalışıyorlar sizi, bana göre değil bu dönem. Keşke 35'lerde doğup 80'lerde ölmüş olsaydım. Ben, kalbi ve vicdanı ile hareket eden biriyim. Demek bu tepkilerle karşılaşmam gerekiyormuş. Dostumu, düşmanımı öğrenmiş oldum. Üzerimdeki bütün angaryayı attım, inanılmaz derecede yalnızlaştım. Öykü'ye, kızıma, anneme, kızkardeşime, 3-5 yakın arkadaşıma, Olgun Şimşek'e, Gülten Kaya'ya çok teşekkür ediyorum. Beni yalnız bırakmadılar.

Haberin Devamı

Kimseye eyvallahım yok. Söylenenler de umrumda değil. Benim tek derdim, barış. 'Yavuz hata yaptın ama yine de senin yanındayım' diyebilen dostumdur. Dilin sürçmüş ya da bir hata yapmışsın ya da maksadını aşmışsın ve dostun seni arayıp sormuyor... İyi günde seninle laylaylay yapan yoldaşların-yarenlerin, düştüğünde yanında olmuyor. Bunu kendi ailemde bile yaşadım. Onlarla artık görüşmüyorum. Temiz süt emmiş bir ozanın çocuğuyum. Eğrim, büğrüm olmaz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!