"Ya dibe vuracağız, ya ayakta kalacağız"

Güncelleme Tarihi:

Ya dibe vuracağız, ya ayakta kalacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2016 14:22

Zorya beraberliğinin ardından sert yüzünü gösteren Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat bugünkü Kasımpaşa maçı öncesi takımı uyardı: 'Ya kaybedip dibe vuracağız, ya da kazanıp ayağa kalkacağız. Beyaz bir sayfa açmak sizin elinizde. Artık korkmadan futbol oynayın'

Haberin Devamı

Bugün oynanacak Kasımpaşa maçı öncesi Fenerbahçe'nin galibiyet almaktan başka bir çaresi yok. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat bu bilinçle oyuncularını motive ederken, sert yüzünü göstermeye devam ediyor.

Zorya beraberliğinin ardından eleştirel konuşan ve oyuncularına gözdağı veren Fenerbahçe'nin Hollandalı kurt hocası Dick Advocaat, net ve kesin ifadelerle takımı uyardı.
Fenerbahçe'nin teknik patronu Dick Advocaat, "Ya kaybedip dibe vuracağız, ya da kazanıp ayağa kalkacağız. Beyaz bir açmak sizin elinizde. Artık korkmadan futbol oynayın. Tribün baskısını düşünerek oyuna odaklanamazsınız. Kaleden başlayarak herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Ancak bu şekilde zorlukların üstesinden gelebiliriz. Sizden beyaz bir sayfa açmanızı istiyorum. Bu sizin elinizde" ifadelerini kullandı.
Dick Advocaat'ın Kasımpaşa maçıyla ilgili olarak Fenerbahçe'nin kaptanlarıyla da özel bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ARTIK KAZANMAK İSTİYOR

SÜPER Lig’de 4. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan sarı lacivertliler, ilk galibiyeti için ter dökecek. Fenerbahçe’de zorlu karşılaşma öncesi eksik yok. Kasımpaşa yeni hocası Kemal Özdeş ile ilk maçına çıkacak.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
TSİ: 20.00
HAKEM: Hüseyin Göçek
YAYIN: Lig TV

Kasımpaşa
RAMAZAN
POPOV
OTİGBA
TİTİ
BOZHİKOV
CASTRO
PAVELKA
TUNAY
SHALA
ADEM
ETOUNDİ
Teknik Direktör: Kemal Özdeş

FENERBAHÇE
V.DEMİREL
VAN DER WİEL
KJAER
SKRTEL
HASAN ALİ
MEHMET
JOSEF
OZAN
V.ŞEN
LENS
SOW
Teknik Direktör: Dick Advocaat

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!